Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

PetraK

Já na ty psy povětšinou – ano jsou výjimky a taky jednu znám, koukám – hlavně u slepců, jako na chudáky, kteří toho moc ze života nemají, nevím jak velký procento slepých si lajsne psa pustit,a by se proběhal, pokámošil, počuchal si to co chce, spíš to bude zkrátka drahá kompenzační pomůcka. Málo z těch lidí budou duší pejskaři (jako ta holka co s nimi běhá agi a má můj obdiv) – jasně, najdou se a nebude to zase málo, já vím, každopádně pro ty psy je to řehole. Pes třeba vozíčkáře to má mnohem lepší, když ten vozíčkář je skutečně psu nakloněn a zase ho nebere čistě jako kompenzační pomůcku. A zrovinka na jendom Helpess dni jsem viděla holku, kterou bych za chování k tomu psu………ne psát to nebudu, neznělo by to hezky. To je právě ta jedna holčina co jsem znala u nás. No a pak jsou psi co hlásí záchvaty a tak, a tam je to z mýho pohledu masakr v tom, že ten pes nikdy nevypne. Moje kamarádka má v rodině přítele osobu jakousi postiženou mentálně a ten pes – tak to je čistá sodovka. takže já prostě na tyhle organizace nahlížím asi nějak blbě. Neříkám, že můj názor je správný, neříkám, že všichni psi co jsou takto používaní trpí, ale valná většina ano. navíc pes citlivý, vnímá často tu odpovědnot, to ne že ne. Tož asi takhle. O pořízení psa proto, že mám nějaký problém psychický, že jako aby mě zachránil……….tak to už asi vůbec nekomentuju. Nemám teď na mysli lidi, kteří jsou pejskaři tělem a duší, že bych jim psa upírala 🙂 . To vůbec, snad to každý pochopí, ale pořídit psa primárně proto, že ten člověk má psychický problém a pes ho má kompenzovat………. no nazdar.