Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

tak včera u nás spali pséci,protože rodiče měly u sebe vnoučata pidi-3vnoučata+jejich rodiče…
    napřed večer hodinu Mx fnundal,když zjistil,že nejde dom,přestože má doma pánečky,
    pak šel chrnět do postele,a ráno jsem se vzbudila na kraji a v posteli-Dafi,Max,Betty…,spala jsem osm a půlhodky-u mě nevídané….a bolely mě záda jak čert….,prostě nemůžu dlouho spát,a nemůžu….
    normálně spím 7 a pl hodky,když mám odpo,nebo volno,
    na ráno je to tak 4 a půl hodky…
    no nic,takže půjdu s pejskama do lesa,vylezla jsem k hájence-Dfi se táhla jak šnek,pak od hájenky k lípě,a od ní do lesa-napřed po pidi cestičce doleva a zpět,a pak na velkou cestu směe dolů,chodíváme tama velký okruh-sleze se serpentinama dolů,a pak prudkou cestou navrch,vyleze se u hájenky,
    no tak dolů,styl velký okruh,srpentinkama,a že se tak ve čtvrtině picnu po cestě navrch,a vylezu po cestě co vede kus za obrázkem sv,Huberta,
    no jenže to by nesměl být podzim-kdy všechny cestičky a asitadyjecestička,tak všechno takový vypadá stejně,no nějak jsem to dole pochodila-na velký okruh jsem se bála sama-to je na mě už dost hluboko,zpátky se mě nechtělo,tak sem to šmikla navrch přímo-tak jako takhle-žádná cesta tam nebyla….zato na zemí hodně,hodně moc větví a pařezů,tak jsem šla za Dafinou,která valila jak kamzík,navrch,že hledá cestu dom…-houby-hledala ne houby,ale pařezy….Žeryk se za ní táhl s větví….,no vylezly jsme-vyfuněly ten kopec,a zjistila jsem,že jsem vylezla za krmelcem,co je před obrázkem…no prostě o kus dřív,než jsem měla,kdesi kde cesta nebyla nejen ted na podzim-kdy listí trapně krade cesty,ale i v zimě-kdy sníh krade cesty,ale ta cesta by tu nebyla ani na jaře a v létě-kde cesty nikdo nekrade-ani sníh,ani listí,a ta cesta tam jako ŽÁDNÁ NENÍ!!!no,nic,nejsu žádné zálesák,že,
    dolezla jsem k obrázku,do něj náš obvyklý konec normoš okruhu v lese,vylezla sem cestičkou mezi loukama,šla se po cestičce dolů vyvenčit,a pak k hájence a od ní dolů-no můžu říct,že jsme se všichni 3 pěkně prošli/proběhly,na zahradě 3krát čutnout Žerykovi míček,jako závěr vycházky,Dafině dát pamlsek na domácím pařezu,učesat všecky 4 pséky a dom….,
    dom šli zas všichni čtyři,protože rodiče měly doma furt vnoučátka,
    všichni čtyři si sedly ke skřínce s psíma věcma,kde je nahoře plechovka s kníračem s pamlskama a nahodily xichty-potřebujem pamlsek,protože….jsme hodní,nezlobíme,máme chut,-jo za česání pamlsek měly….
    tak dostaly pmlsek,a šla jsem zdrhnout,aby po mě zase cosi nechtěly,
    když budete hodní,tak vám napíšu,jak jsem dělala podzimní výzdobu…a nakonec ke všem plodům lesa se tam vyrojilo i zvíře…bohužel jsem zrovna jedla….
    zlatý ozdoby z plastu,dřeva…..