Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
tak včera v práci ranní-takže napéct-kasa-vybalování…
pak jsem skočila kooupit do LIDLU jéžiška-Martinovi zase pyžamo-před rokem dostal z LIDLU Vánoční-a prý dobrej matroš a tak,tak at má ještě jedo slušný nový,jinak má starý vytahaný,u nás máme dražší a nic moc…
odpoledne jsme si s pejskama daly cvičící vycházku-kousek k lípě,obíhání stromů,pak pár cviků z tance a dom,
na dvoře jsem pocvičila s Betty Maxem-hrnuly se samy,seddali,cpali packu….
doma všude vysát pavučiny,vyprat,vysát barák,dnes bych měla umýt ledničku….se mě teda chce….
ale je v ní vív vody jak ve vaně….
mám dnes volno,tak ráno vycházka do lesa-k hájence-pochodit cikcak v lese-psi se PROBĚHLI!!!!OBA:D:D:D Dfi ochotně hledala pařezy,Žeryk se válel v listí,a tahal klacek,
od chlápka,co jsem potkala v lese,vím,kdy bude hon,tak tam nepolezu-u nás se to nikde nevyhlašuje,prý nesnáší psi puštěný v lese na volno
no a jedn myslivec se těší až zdrbe paní co je tady tak 2?roky nastěhovaná,má 2 NO černý,služební,-bud je policajtka,nebo na záchranařinu,+2 kratandy-s těma jsem ju potkala jen u rybníčku-třeba už jsou starší?no to je fuk,ale s těma ovčákama párkrát mezi polama a v lese,sice na volno,ale poslouchají-anio nějak nelícou přes pole/po lese,prostě jdou po cestě-a že prý je na ni jedn nachystaný jak si na ni smlsne,že pes na volno nemá v lese co dělat….
boží ti naši myslivci…pkud vím,když je pes ovladatelnej a v dosahu psovoda,tak na volno být může-Gero ode mě nikdy dál jak 10-20 metrů nešel,
NIKDY NEŠEL PRYČ Z CETIČKY-RODIČE SI MYSLELY,ŽE JE TAK VYCEPOVANEJ,ALE ON BYL PRINCEZNIČKA-VYSOKÁ TRÁVA/BLÉÉ,HOUŠTÍ-BLÉÉÉ-ON CHTĚL ANGL.TRÁVNÍČEK/BETON,ASFALT:-),no Dafi si jen hledá pařezy,aby byl pamlsek,dál než 30kroků se nevzdaluje,pokud vůbec běhááá,Žeryk taky daleko nepoletuje-toho zajímají klacky,válení v trávě…
a vůbec jsou všude v lese cedulky jak mají být psi na vodítku,se divím,že tady taky nesjou,ve Ždánským lese je to všude….
odpo jsem byla u Aničky chvilku,
Fifi-ty jsi chudáček:-(,s Troldíčkem starosti a ještě se odkrajuješ…..
bože ,s nožama taky….-hele u nás doma vládne věta-ukaž,já ti to radši uřežu….-řežu hrozně a křivě…
ale jasně,atane se,i když je člověk třeba nepřítomnej tak to je hned….
Černjčaj-fusky dobrý!!!
a gratulace Karlíčkovi!!!!