Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Krasny fusky, Maya ma sikovnou maminku. Na letosni topnou sezonu ideal. Tyjo, uz rok bude mit Cajda Karlika? Toto leti…
Mne vcera ulitnul nuz pri krajeni cinskyho zeli, ja sem takovej debil, nechapu, jak se mi to povedlo. Serizla jsem si nehet na prstenicku levacky, jakoze plochu nehtu od toho bilyho pulmesicku distalne komplet i s casti luzka, zadnej rezanec do polstarku, krve jak z vola, teda kravy. Fuckovala jsem este dneska, neb o neco s tim, byt zavazanym a prelepenym, zavadit, je lahudka. Pak jsem vyhrabala kovovou ortezku, kterou jsem mela na vymklej prostrednicek, ta aspon zabrani tukancum zivym masem o veci. Tohle se bude hojit dlouho.
Btw, Odetto, jak zada???
Dennyky na nas stale prdi, koukam, skoda, stejska se mi po fotkach hub (lesnich i zvirecich).
Achjo, fnuknu si tu, Trolitko mi hubne ve svalech, musela jsem dotahovat obojky, hnusak na dasni taky roste. 🙁 Pritom je porad veselej, hravej a zravej, lita si, blbne s Ruzici edit – ted tu zrovna masti Ruzenu, ta kope na zadech nozickama jak chrobak. I tak mi z toho bylo uzko par dni, musela jsem se s tim nak zase pochroustat vnitrne. Prouzky moje prelibezny. To je tak strasne na picu, ze s tim clovek nemuze nic vic udelat. 🙁 Si nekdy rikam, jestli by nebylo lepsi nevedet, co se mu v tele odehrava…
- Odpověď byla upravena před 2 roky a 5 měsíci uživatelem Fifi.