Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

tak v sobotu ranní-pečení/kasa/vybalování,po druhé hodině jsem skončila,dojel Martin,nakoupil,pak druhý obchod,kde já nasbírala kaštany do vázičky,
    pak dom,naobědvat a ze psama jsme jewly do Ž,lesa,ale novou trasu za hájenku,
    tam po široké cestě mezi lesem,částečně štěrková,psi se proběhli,vyvenčily,měly změnu-já taky,a byla jsem táááák utahaná,že kdybych s něma nejela do lesa,tak,by to zase byla vycházka ve stylu-kousek za barák,pár cviků,pohrát a dom-jako jasně,psům by to nevadilo-jen Dafi by se zase zoufale ploužila,a já bych byla otrávená-protože x dní za sebou mi ze stejných tras hrabe,a potřebovala jsem velenutně změnu,sice jsem byla děsně utahaná,takže jsem měla pocit,že k autu už mě Martin bude muset donést…ale,objevily jsme novou širokou trasu,která není daleko,a v dešti by i šla,no doma jsem teda odpadla….jen jsem pověsila pračku,
    v neděli volno-tak ráno vycházka ze psama na vodítku-tzv.-telefonní vycházka s bývalou švagrovou-jsem si myslela,že to bude na pár minut a nakonec 45 minut?:-(),no takže ze psama na vodítku kousek k lípě,kousek k hájence,a dom,
    krom akity na vodítku,co šla za náma,jsme nikoho nepotkaly,a když šel chláoek s akitou tak jsem tel. přerušila,jinak jsem furt mluvila,následně u toho i odstrojila psy,utřela jim nohy,umyla koupelku-všechnu polít octem,ošmrdlat,vyleštit šv.utěrkou-má klasická pětiminutovka:D
    a psi byly rádi,že po nich nic nechci:D
    doma jsem pak zkusila protrimnout Dafi její hunatý černý záda-extrémně tvrdý hustý chlupy,co mě v září před 3 týdnama nešly,tak ted to pustilo krásně dohola,+trochu ještě boky,pak jsem vzala strojkem hlavu,náprsenku,+pročesat hodně,za hodku a půl hotový,dělala jsem to na zemi na karimatce,Dafi jsem dala pod hlavu její polštářek:D,za hodku a půl hotovo-takže ted je celá hotová krom krku,kterej je hustej,hunatej,a nepoušít,ale jinak už je komplet,takže má celý tělo už nakrátko,jen má hunatý krk,vypadá jak kdyby byla celá nahá,ale měla šálu:-),tak to asi trošku zkrátím strojkem s nástavcem…
    vysát baráček,a odpo. jsme s něma sjely chvílu do lesa směr Vyškov-zase jiná trasa,ale blbá-zarostlej hustej les,úzká cesta,všude posedy-fakt po metru,
    no a nahoru,dolů,nahoru,dolů,tak jsme šli kousek na jednu stranu,kousek na druhou,já řekla,že tam už nikdy,ale účel-byly jsme jinde,a měly jsme změnu+psi se proběhly—-Dfina fakt běhá všude na jiných trasách,naše 3trasy furt dokola ju asi fakt nudí….?
    no nic,odpo už jsme se pak válely
    já vařila tatkovi čaje na nachlazení,cpala ho pastilkama-on mi pokládal záludné otázky-jestli si tam může dát rum/slivovici?
    říkám-dej si tam oboje,ale už tomu neříkej aspon čaj…on,že si dal ráno slivovici do čaje….
    no a v noci v sobotu nám spadl-to je taky dobrá historka-spí na sedačce,ke které vedou schody pro Dafinu-jsou to vysoký schody,a na noc se dávají pod stolek,no a v noci,si tatka nikdy nerozvěcoval,měl to naučený po paměti,
    máme hodiny,co se potmě trošku rozsvítí,takže tma tam úplně není,
    no a jak jsem si koupila tu lampičku od nás,dala ju za sedačku tatkovi,na stoleček,tak on si ji rožl,a jak nebyl zvyklý chodit takhle za světla té lampičky,tak zakopl a letěl až do nudlo-kuchyně-Martin mě vzbudil,já ztam letěla,na infarkt,tatkovi se naštěstí!!!nic nestalo-a vedoucí když jsem jí to dnes v práci říkala,tak to komentovala slovy-vidíš jakej bordel dokáže udělat světlo:-)
    no dnes tatka odjel,já ranní-takže pečení,kasa,vybalování-2 palety drogerky-kdy sundat hromady těžkých krabic s PERWOLLEM,pod tím kočičí konzervičky v akci,a pak dát spátky ty bedny co budou v akci od čtvrtka….no ruka,záda mě bolí jak hrom…
    měly jsme půjčenou kolegyni,protože furt je nás strašně ¨málo….
    před půl třetí jsem vypadla,zase skro hodina navíc….
    doma,jsem po jídle odpadla a spala až do půl šesté,takže ze psama šel Martin ráno na delší vycázku-bacha jo-Martin sám!!!na delší vycházku!!!:-)
    no odpo s něma na chvílu šel,a já s něma půjdu na chvilku večer-teda hlavně si trošku pohrát s Dfi-protože ta mrcha se dostala k sušenkám….sice jich moc nesnědla,ale i tak za treste!:-)))si pude večer zaapprtíkovat!tak potvora jedna šedá!!!!:-)