Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
tak středa v akci mlíko-10 minut po půl sedmé-venku půl republiky:-()
pak se to nahrnulo jak prvomájový průvod-takže omezení-12ks osoba a den-když byly manželé-tak mohli mít ve vozíku 2 balíky placeno zvlášt-ale striktně NEEXISTOVALO ZÁKAZNÍKOVO OBLÍBENÉ-TO JE MOJE,BABIČCE,DĚDOVI,TETĚ,DCEŘI-OROSTĚ JEDEN VOZÍK-JEDN ČLOVĚK JEDN BALÍ,
OJEBÁVAČKY ZÁKAZNÍKŮ-PŮJDU PODRUHÝ,POTŘETÍ,POČTVRTÝ,POKAŽDÝ K JINÉ KASE-NEFUNGOVALY,PROTOŽE JIM TO PORDRUHÝ,POTŘETÍ…NIKDO NEPRODAL,jsme si to říkaly ve sluchátku-takže nám sice tvrdily,že jsou tam prvně-ale,když za mnou vedoucí řekla-před chvíli jste platil u mě-tak smůůůla-no byly protivní zlí a hnusní-hlášky typu-si děláte prdel???aby jste se nepodělaly!…peklo….
no nic,nějak jsme přežily a vedoucí mi odpo oznámil,že potřebuje abych šla v sobotu-takže 4 dny v tahu…den volna po pěti dnech v tahu a jednomu dnu volna…
tak jsem miu oznámila,že to přestávám zvládat tolik směn za sebou-což byla pravda….psychicky jsem na tom byla hůř….-nejen díky práci,ale i ještě doma to bylo týden dost vtipný….
no ale odkývla jsem mu to,s tím,at mě pustí v sobotu dřív dom,
ve dvě vláčkem do Brna,prolítnout levný knihy-kde jsem jako milovník Vánoc a kníračů jsem si koupila banku s hlavou knírače…:-)
pak šupky hupk na sraz a s Čjdou do Čajovny,
dostala jsem věci od Petrs01-moooooooccc DĚKUJU!!!-předložku s pejskem Žeryk už používá,konzervu už papali,díky moc!!!!
od Čajdy jsem dostala přívěsek sovy a pěnysoli do koupele,
-a jak psala-5 hodin jsme hubu nezavřeli-fakt bezva odpo!!!
které narušil jen vedoucí s telefonem-že at su ve čtvrtek doma,a jdu v sobotu,takže mě jen prohodil dny a nemusela jsem 4 dny v tahu-super skvělý!
pak mi volal Martin,jestli má jít ze psama…a pak jsem vypla mobil….
jak jsme byly u Čajdy,kde jsme kromě česání psů-bože mě se tááák moc líbí lapinky a špicové+chodáci….že vlastně nevím proč mám furt knírače:-)))))
lapiny,špicové,chodáci,pokud teda jsou občas pročesaný jsou hezký celoročně,knírači jsou hezcí jen vlastně črstvě učesaní,upravení-ještě že Dafča neumí číst,kousla by mě doprcinky:D,
takže jsme ještě probraly cvičenní na záda,a pak mi byl ještě spraven batoh,at mě nesjíždí ze zad,prostě,jsme toho stihly hrozně moc,fakt bezva odpo!
no škoda,že doma se to pak trošku dost potoo…
včera den volna,tak ráno cvičící vycházka,pak uklidit barák,
odpo dojel tatka,protože rodič chce pomoct něco s plotem u sousedů-jak jsou slepice-mají tam obří výběh přes půl zhrady,tak vysekat lísky,co prorůstají k sousedům,+tam natáhnout plachty….
no odpo šel ze psama Martin,a á včer,chvílku jsme poseděly na terase….,
dnes ráno ranní-takže pečení+kasa,pak vybalovat,o půl třetí dom
-jo vedoucí se mě ptal,jestli je mi líp-tak říkám,že jo,a že mu děkuju,že mi ty směny prohodil a nepřidal,a že je hodnej,že je na mě jak na vlastní-
a on-vy jste moje vlastní-vy jste můj vlastní zaměstnanec:-)
no nic,dojela jsem dom-jo cukr stojí 35 kč kilo….
psi mě uvítaly a lewtěly na zahradu asistovat rodičům-ti chlapy by to bez nich nezvládly….,je hezky…jsem chvilku seděla na zahradě…
Odetta-to je mazec s těma zádama tvýma…..chudero malá nebohá,ubohá:-(((
sakrýš,jak říká Fifi,kdyby bylo něco pejsanovi,tak s ním člověk letí hnd na veterinu…
ale my furt zkoušíme,jestli to jako too,no samo nepřejde….chjo,tohleto….