Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr
už máme narovnaný šécky záda, chůzi i jizvy?
Nám už zase stojí kousek zdi. Dneska se budou dělat ty injektáže, co se nemohli fčéra, ponivadž jsme otloukali s Brtnikem cihle. Aby bylo z čeho stavět – cihlozeď je báječná, když máte čokle. Očistíte, napenetrujete a máte pořád čistou zeď, možete ji otřít a ešče to hezky vypadá. Bílá zeď až od metru. Jak praktické. Právě sem se přežrala, hrozně. Večeře se skládala pouze z kulajdy z hříbků a tak sem měla velkohlad. A v kantýně……obloženej chleba s vajíčkem a ředkvičkou a………chlebíčky. nemám břicho jako bubínek, jak psávala Gerda, mám ho jako bubeeeeeeeeeen!
Asteris
Emma je KRÁSNÁ!! Opravdu, moc krásný pesan – teda feňule. Má krásnou hlavu, zbarvení postavu, pohled . Ta se tedy vyvedla. Dobře Ti to CD poslala, moc dobře.
Černej čaj
ta jizva, je hluboká nějaká? Taky by mi to asi přišlo moc? že velká jizva po operaci – třeba slepáku – mám to od ségry, může ovlivnit hodně, to je jasný, ale něco spíš povrchovýho? Ale možný je šécko, to nepopírám
Odetta
ale kdysi, když mi lamačka kostí něco udělala s krční páteří, j
no ty krááso, to je taky terno k někomu takovýmu jít :-/ fuj a brrr.