Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
tak a volno za mnou….
vstávala jsem v sedm,hodku snídala-si u toho čtu at snídám dýl,pak jsem šla ze psama-mokro,poprchalo,mrholilo-no voda prostě padala,tak zahradou že pudu-k hájence,k lípě jsem to vypustila,bo mě bolely záda jak svině,tak,že pudu ke křížku-to zas Dafina,že ne,tak nic,šla jsem podle ní tak do dědiny,ke knihovně,od ní k rybníčku a dom-na vodítku,bez pouštění,cvičení,hraní-prstě psi se prošly vyvenčily a páááá,za chvilku jsme byly doma,doma ležely a chrněly,v poledne si šla Dafi sednout na sluníčko,tak jsem si po vaně a obědě šla lehnout taky,ale ne na sluníčko,ale do postele:-) k tomu jsem si pustila milovanýho Kozuba-a bucííí,hajííí
před druhou hodinou jsem bleskurychle zametla/vytřela-7 minutek:-)
a sjela jsem do knihovny,s Dafčou byl cvilku venku i Žeryk,tak jsem nechala ležet doma,a po druhé hodině směr knihovna,půjčit knížky,pak na hodku za Aničkou do knihy….
jako takhle-dost mě štve!:D:D:D furt tam má věci-KTERÝ SI JÁ JAKO MUSÍM KUPOVAT!!!!!:D-takže kalendáříček s citátkama na další rok,
pak tam mám oddělanou tašku-čtení je moje terapie,taky bude mít velkej výběr vánočních čokošek…,
no nic,pokecaly jsme,zasmály jsme se,a šupky hupky na bus a dom…
Martin byl dnes na té neurologii ve Vyškově-tak ho objednal na další vyšetření na 11. října-že musí zjistit,proč se mu ty záda zasekávají,že ho prohlížel,ale to ho ty záda nebolely,protože,když nechodí do práce tak ho nebolí,tak nic nezjistil,tak zase budem čekat do 11,října-co ukáže to vyšetření….
tak jsem vzala psy,podsdák na canicross,dala psům postroje,připla je na podsedák-at mám volný ruce,u brány se pidala Betty-to jí nevadilo,že byla ráno s rodiči venku-miluje vycházky,a šly jsme k hájence,za ní do lesa,takovej mini krátký okruh kolem obrázku,já se pomodlila,pak jsme poseděly na ležícím stromě-to je info,že?v koruně jsme asi neseděly….:D,já čučela do slunka,a šly jsme dom,cestou zpátky si Dafi zaskákala na pár pařezů,Betty se vždycky přidala,Žeryk si zaválel sudy,a pak jen od hájenky zase dolů-celkem bylo i teplo a nevětrno,prostě hezky bylo…
doma učesat 3 pséky,jednu kočku-tvl-ještě že se nechcou česat andulky a slípky….
a jít se válet dom….
Milko-taky se mi moc líbí jak se stýkáš s bývalýma holkama od Davida,
to je fakt dobrý!
Odetto-fajn,že záda lepší
Zlatko-jako fotka neviditelné Trixi na schodech je hodně dobrá:D:D:D
fot dál,jednou se ti to povede-ehm-ale musíš si ty schody pomazat lepidlemjak v popelce:D:D:D-bože já umím táááák radit:D:D:D