Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Odetta

PetraK
    Hodně to pomohlo, dobrý kombo. Ráno jsem se zabalila do dvou dek a trochu se i vypotila, a to asi udělalo taky svoje, že se to hodně prohřálo, pustila mě tam nějaká svalová křeč, což je úleva.

To je jasný, já bych to měla stejně. Hlavně když je komín připravenej a nic zahájení provozu, až na to bude nálada, nebrání. Nám kominík, mimochodem, říkal, že když se zatápí po dlouhé době, má se tam hodit třeba papír a podpálit, aby to chytlo plamenem a vypálily se v komíně pavučiny. Když je jich tam hodně, dokáže to normálně vyčoudit chalupu, jak ten kouř pořádně nemá kudy. Tak jen tip. 🙂

Zlatka
    Trixie je boží! Nejvíc mě pobavila fotka Trixie na schodech, ti by si s Gremlinem rozuměli. 😀

MirkaD
    To byl ale pitomec, ten zákoš. 🙁 Aspoň že ta nová holka je fajn.

Milka
    Mně se hrozně líbí, jak se kamarádíš s těmi slečnami, to je supr! Že by z toho bylo třeba i hlídání pro Myšku, to je taky prima, člověk nikdy neví, kdy to bude potřebovat. A jablíčková sezóna ještě neskončila, u nás je v plném proudu. Obcházím staré sady a ochutnávám. 😀

Kuskus
    Jsem moc ráda, že se lepšíš! Jen tak dál!

Dneska jsem utrpěla šok. Šla jsem s Gremlinem ven a na zahradě něco modrého spadlo z nebe do trávníku, asi tak půl metru před psa. Hrozně jsem se lekla, ve zlomku vteřiny jsem pochopila, že je to pták, ležel v trávě a mrskal křídly. To už si to Gremlin šinul k němu – já jak nevím, co by udělal (už jsem se viděla, jak mu tahám mrtvolu z huby), úplně bez přemýšlení jsem ho ořvala tak, až zůstal stát (to se mi snad ještě nepovedlo ho takhle hlasem paralyzovat :D), skočila jsem po něm, a jak jsem ho strhla zpátky, modrá koule v trávě se postavila na nožičky a odlétla na anténu, odkud nám pěkně nadávala. Byly to dvě modřinky, zřejmě provozovaly sex na téčku na prádlo, a byly tak náruživé, až spadly.
    S venčením jsem to dneska ale vymyslela výborně – vzala jsem si dvě stopovačky, připnula je za sebe, a zatímco já se pomaličku šourala a udělala 1.5 km kolečko po louce, Gremlin trénoval přivolání, takže asi naběhal maraton a zavařil si hlavu – doma vypil mísu vody a padnul, teď leží na gauči na zádech a tluče špačky. Proložili jsme to občas přiřazením k noze a sekvencí sedni-lehni-vstaň, aby to nebyla nuda. Takže super, štěně utahaný a já udržela svůj zádovo-klidový režim.