Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

tak včera ráno vycházka s pejskama-kousek k hájence-jedn kopec-šílený vichr teda,a kousek k lípě-a abych proběhla psy,tak že každýmu zahážu míček-teda Žerykovi oranžový pidi míček,a Dafině fialový kong-a,že abych ušetřila čas-v překladu-čas-teda mám-nestavím,nemám děti…a tak
    ale abych byla co nejdřív doma,protože trochu ryju držkou v podzemí….
    takže zahážu oběma zaráz-Žeykovi s kopečka,Dafině do kopečka-to jsem se zasmála-hodím to oběma zároven,a Dafi jak ke mě leí s tím kongem-noooooo lertí-tak jako píšu o Dafině,že,ta leí,jen když vidí žrádlo-takže Dafina se ke mě rychloklusem vrací s tím kongem-na jednou se zastaví a zaraženš čumí—
    a nad hlavou bublina s otazníkem-tvl,ona má v ruce míček?????
    pro co jem to vlastně šla????a vyflusne kong a prohlídne si ho-málem jsem umřela dsmíchem:D:D:D:D-tak jsme si trošku zaházely,a dom
    doma vyprát-vyprala jsem už letní výcvikovou psí sukni,
    a odpočívat trochu…
    před 12 do práce-šla jsem do KIKU koupit tatkovi jéžiška,popsala jsem prodavačce neděli-tak říkala,že to bylo u nich-blázinec se dal vycházky do KIKU,
    jo-aby nikoho ze čtoucích neurazil výraz blázinec-TO NENÍ MYŠLENO NA LIDI S DUŠEVNÍM ONEMOCNĚNÍM!!!!!!TO MÁM I SAMA….
    tohle slovo je myšleno na naše něktrý zákazníky co se prostě chovají jak paka….a v neděli se to hodně nakumolovalo…..lezly kam neměly,sklízely si nezaplacenej nákup,držkovaly,neměly peníze…..
    no nic
    dojdu do práce-tam buch-zástupkyně co chodila 4dny nachrmtaná do práce/kašel/rýma-tak neschopenka-naštěstí měla mít v týdnu jen jedn den-bohužel středu zrovna…ale jinak měla mít dovču,další zástupkyně marod,
    a kolegyně si prodloužila paragraf,
    no,takže na odpoledne půjčenej vedoucí s jiné filiálky,mezisměna do 4hodin
    pak jsme byly 2-já a ta týden nová holka-ten vedoucí….
    takže vybalování,lisování,večer chystání dopeku
    do toho jsem té nové holce říkala co má dělat,když zrovna nebude nikdo na kase…
    -no,když mě zákazník na slušnou otázku-kde máte prosím zarážku mezi nákupy?nepoznám jinak konec začátek?
    tak mě seřval,a řekl mě abych se neposrala a pak na mě zařval,že su piča….
    to jsem jaksi neustála,takže jsem brečící namarkovala zbytek fronty,a šla jsem lisovat….
    s novou holkou naštěstí pracovní spolupráce fajn,
    půjčenej vedoucí taky v pohodě-i jsem ho rezesmála-když u něj-asi 2 cm od něj stojím a říkám mu-já jsem se vás chtěla na něco zeptat-a říct vám to do sluchátka!!!i jsem si na to sluchátko šahala…že už mu to řeknu..
    a on-já už nemám sluchátko!
    a já-mě je to úplně jedno-když stojím vedle vás,já jsem se chtěla zeptat ted!!!
    a oba jsme se na sebe podívaly a začaly jsme se strašně řechtat:D:D:D
    nebo jsem ho pobavila večer,když mě spočítal,a říká-běžte si nakoupit-a já mu říkám-na to kašlu-já už chci jít do prdele,poté co mi řekl zákazník co su….
    -no nejllepší byl závěr-jsme měly všechno uklizený-a ta npvá holka-co má dělat-a já-hele bud dopln sladkosti na kase,nebo běž dom….,nebo se zeptej šéfa…
    a šéf-tak ty sladkosti asi…
    no po půl desáté jsem šla dom,kus cesty pšky,a pak mě po desáté večer hodila dom Pavla,co jela s odpo…
    zítra mlíka v akci-očekáváme armagedon,tak mám směnu navíc
    jako jo vymluvila jsem se na Čajdu,že musím na 22 hodiny na vlak….,
    a Fifi děkuju za včerejší tel,si mě zachránila trošku krk….