Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
tak dneska ráno vycházka ze psama k rybníčku,kousek podél ohrad,-kroky,otočky,obíhačky noh,couvání-u Dafi zaházet kolečko a dom
doma vysát baráček,kromě toho debilního koberca,vysát psům pelechy,andulkám uklidit klec,sedačku vysát,umýt kuchyn,ledničku,sporák….
chvilku si číst a pak na půl jednou do práce…
v práci je to fakt špicovní-zase odpo ve třech….celkem ve třech….
holky nedělní inventuru,chtěly skončit brzo,jedna kolegyně nachlazená….
takže já na jedničce-v mezičase doplnit cukrovinky,ale byly dost fronty takže toho mezičasu nebylo,akorát k večeru se to zmírnilo,tak jsem rychle umyla kasy,vynesla koše,doplnila kasy,umyla pec,do toho nejel mycí stroj,tak prodejnu mopem,
skončily jsme před devátou,ale už mě to honění fakt….sere,furt se honíme v menším počtu,at jsme brzo doma,at nejsme dýl,jako jo stihne se to,ale…..
radši bych skončila pozděj,ale mín vysteslá….jenže to říct nemůžu,čtvretej den na jedničce naprd,
zítra nudu na dvojce zase ve dvou…protože ta třetí je ta nová co marodí,
no bude to super,ještě dnes se tam fakt sešly exotu a já už to fakt nedávala…
-jako-destiminutový hysterák dítěte,kdy i maminka na chvilku odešla z obchodu,dítě se odmítalo hnout od plyšáku…..stane se…
-paní my tam nechala tašku nákupu,že neměla peníze-takže rozníést nákup-to si to kur… ty lidi nemůžou roznést???-no stane se,že někdo nemá peníze,ale většinou si pro to pak dojde-roznášet tašku nákupu je super:-(,
-několik lidí mě tam lezlo pro cigarety-to fakt není samoobsluha a tam pro to nemá co kdo dělat….si mají říct….
-paní nabízim kartu-nechce-poodejdu,že tam dám cukrovinky-baba se vrátí a na kase,normálně tam kde máme tiskárníčku a tak-jako vevnitř se mi začne přehrabovat v kartách…-tak zase vysvětluju,že to není samoobsluha….
-chlápek,když po něm chcu at my nadzdvedne piva-balíky v košíku-má je mít správně na páase-tak držkuje-jedeme,jedeme,nemám čas,co bych kradl-tak mu vztekle řeknu,že příště všechno na páse,a že mu taky nechodím říkat do práce-jedeme,jedeme-takže se mnou takhle mluvit ne bude….
-musíme přepočítávát věci v sáčcích-tyčinky,oplatky….pečivo..
takže vysypu oplatky-spočítám-a je tam víc než co hlásí zákazník…a to několikrát….jé tak jsem se přepočítal-jasný-takřže inventura co jako pak???
-chlap zboží na páse,ho začne rvát do vozíka-čumím do toho vozíku-a čekám větu něco jako-jéé,musím,se vrátit,jsem něco zapoměl…-stane,se že…pohoda-místo toho—jééé já nezaplatil,a dává to zpět….
-jako,dneska se to sešlo….já už byla tak vycuclá,že jsem cestou dom brečela v autě-a Martin-o co ti jde,děláš s lidima,dyt se nic nestalo….
–no bud su fakt nervově labilní-jako to su,já vím,
nebo nevím-ale dneska měl blázinec hromadný vycházky v našem obchodě…
příště si je dají jinde…
Odetta-se zádama neporadím…..:-(((
Černejčaj-jestli se ti bude chtít vzít mě jedn medík-tak bych Fifi poprosila???