Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

tak v pátek pršelo,tak ze všema 4 psama vratama-a lidi na zastávce měli zížitek-protože já ze všema 4 chodím,ale vždy zahradou-pole/les,občas s něma vycházku dojdu dědinou od rybníčku,když už jsou vyvenčený třeba od křížku,takže už netáhnou každej jinam,a nechovají se jak smečka telat–takhle lidi zíraly,kde jsem vzala najednou tolik psů?a že je to hrůůůůza!
    no nic,tak jsem kousek za zahradou vyvenčila psy a za chvilku zpátky-v noci s náma spaly 3 psy kromě Žeryka,ten se tam přidal v pátek ráno na hodku,
    no pak jedničkou do práce-tam se teda ukecala ranní směna,at jsou o hodinu a půl dýl,mezisměna o hodinu,no a my byly večer o chvílu taky dýl,
    vytočil mě kolega co má občas blbý kecy-ve čtvrtzek před tou novou kolegyní-byl u ní vefrontě a čumí jak dělám-překlad-čumí jak RYCHLE DĚLÁM-a hned-jedu na ty ruce,jedu,jedu!!
    tak já na něho-před lidma-že ještě něco řekne a hodím po něm rajče,pak papriku a bude vypadat jak lečo-a on-no lepší je vajíčko-to dělá fleky-jasně,řekly jsme to oba před lidma jakože ve srandě-ale,mě s tímhle prostě borec sere…
    pak to vylepšil tím,že jsme spolu v pátek vybalovaly,a jak mám špatnou levou ruku-zápěstí bolavý,kloub palce,prsty a loket-tn je hodně veselej,tak třeba na kase přepravky z pivama táhnu v jedné ruce,a jnak,když vybaluju tak unesu pití-čaje-kde jsou po 6 litr a půl,a ještě mají ty poutka,tak to ve zmu každej balík do jedné ruky a nesu na paletu,ale
    vybalovaly jsme vína a plastový po 6,bez poutka-a 2litrový-takže balík má 12 kilo,tak to nesu ve dvou rukách-ehm-víc ruk nemám,že:-)
    a kolega-však máš 2 ruce,ne?-jakože do každé jeden balík-sem se zarazila,čučela jsem na něj,jestli je debil-a říkám mu-hele já mám tu levou ruku špatnou takže naráz 12 kilo v ní neudržím…..
    no nic….
    pěšky dom pak,a hcvilku ze psama
    rodiče se už vrýtily z Beskyd,dovezly dárky-za hlídání-mě šutronáramek na ruku-tygří oko,Martinovi piva
    dnes ráno ze psama vycházka mezi pole směrem k dědině,tam na louce posečené-Dafině-revírky-míček a kolečko-s nadšení, a zájmem hledala,vrtěla u toho furt ocáskem:D
    pak revírky Žerykovi,ale ten po přinesení první hračky,byl jak zfetlej,vůbec se nesoustředil jen vyletět znova,tak dostal chůzi u nohy,obaty,a furt byl jak na hlavu,tak jsem pro hračku vyslala Dafču,a Žeryk měl smolíka,Dafča opět s nadšením hledala,i když bylo mega mokro,a byly vycouraní jak hrom,
    pak jsme šli pár metrů k lípě,a u naší zahrady,na cestě jsem Dafi házela chvičku kroužek,pár metrů,pak jsem s něma několikrát s oběma zará dělala zastavení za pochodu a přivolání,a nma zahradě obíhačky stomů,tak psi proběhlí,a já si mohla jít umýt hlavičku makovičku-akce na 45 minut u mě vždycky…,
    pak jsem šla za máti,oznámit jí,že je Betty nahluchlá,tak říkala,že to ví,že když se na ni volá tak normálním hlasem už neslyší….
    no pak pěšky do práce
    Martin vařil celou noc vývar,a kuře na paprice i pro rodiče,v kuchyni je tááák špinavá zem,že bych nejradši vytrhala kachličky a pořídila nový….
    v práci ve 3-já a kolegyně+zástupkyně….tak já na hlavní kase+večer úklid,
    Martin pro mě večer dojel,tak jen vyvenčit psy a dom….
    historka-Mirka si chystá věci do práce….
    vlastně se mě jednou něco podobnýho přihodilo,když jsem se v létě před pár lety chystala s Dafi do BK,
    mám oblečení rozlišený na hromádkách-psí/na doma,a na slušno-takže jedna hromádka triček,druhá hromádka triček,jedna hromádka trik s dlouhým,druhá to stejný,+kratasy-2 hromádky,dlouhý gatě,a mikiny…
    no a tenkrát jsem po paměti hrábla-je to černý-je
    bavlněný-je-tak to budou x let starý vybledlý elastáky ke psům…-no nebyly v BK jsem zjistila,že jsem si místo toho vzala černou spodní košilku s krajkou…,tak jsem si v bBK šla koupit do sekáče 2 kratasy ke psům-bílý….
    no a dnes-čistý termotriko s dl.,firemní triko a merino fialová podprda na převlečení…..tak v práci jsem místo podprdy vytáhla fialový kalhotky….
    tak nic,tak jsem byla bez podprdy….protože mokrou zpocenou podprdu nesnáším,to radši žádnou….
    co se týká topení-tak doma trochu už topíme,a v práci nosám suknudeku,což má hodně lidí potřebu komentovat—vy to fasujete?
    to se chystáte na těch 16 stupnů?
    to máte na záda?
    se ochladilo,že????
    no nic,tak su objekt zájmu trošku….:-())
    Fifi-se medm nevím,jestli by se s tím chtělo Čajdě tahat,jinak bych to brala…záleží na ní….