Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
S radostí v srdci jsem fčéra po venčení uklízela vybouraný cihle. A víte proč? Páč na delší dobu – s největší pravděpodobností poslední prašnej bordel. Tetkon už by měly být enem mokrý procesy a to už je jinčí uklízení. Dneska pan zednik dělá základy pro zdi a v pindělí by měl začít stavět. Jak rychlej bude nevím, ale vím, že s každou řadou cihle se přiblíží moment, kdy z půdy a sklepa nepůjde zima a kdy se pak navíc bude moci položit to topení a betóóónek. A dneska ráno jsme si s ohaříkama užila mazleníčko a praníčko , vyprala sem jim fšem třem pupky a zmordovala sem je, aby se jim dobře spinkalo, když budu v prasí. A Bubinka mi dělá radost, začla se stavět na hlavu! Jako ten správnej ohařík.
Fifi
mrknete vedle, Cajda zalozila srazovy tematko. 🙂
no já prt. bohužel, bohužel.
No hura, kominicek bude v po, se na strechu nak snad dostane, bude picka, bude teplicko.
no těším se velmi.
kukan pro Zeryka do postele je vynikajici napad, jen aby pak mela Mirka, kde spat.
no právě jsem si říkala, že z tohodle důvodu se jí do toho asi nebude chtít, že by se to tam asi nevešlo, ale jinak mi to přijde jako dobrý řešení – protože on by byl „oddělenej“ a s nima a zároveň by měl nejen svůj prostor, ale lepší možnost se vzdálit, než když je třeba zamudlanej do peřiny a někdo se na něj natlačí.
Mirka D.
s Žerykem v posteli-ta molitanová bouda by se tam nevešla,možná pelíšek,ale mu prostě vadí,když se v té posteli pohneš,
no právě, že se to tam nevejde, ale je to škoda, protože v tom pelíšku by měl bariéru od toho, kdo se pohne, mohlo by to fungovat. Jen ve velký posteli teda 😀
Maya
prasata jsou blby, do toho kdyz naboris, tak je to jak do zdi
no právě, bojim se toho velice, ale vedla to zkušená prasnice, takže to stihla všechno otočit a my ubrzdit. Teda Brtnik ubrzdit, já sice taky brzdila, ale nemám tam ty pedály, že jo 😀
mohli strilet na prasata a co vim, jeste tam nebyli ani jednou,
to je vždycky akorát moře keců a skutek utek.