Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
tak odpo za mnou-kasa+úklid,skončily jsme před devátou,a jela jsem jedničkou busem,místo jít na půl jednou pěšky,
zítra to bude prča-protože od 4-kdy končí mezisměna tak tam budem celkem 3-tak to skončíme pozdě….
PetraK,Fifi-s Žerykem,přišla jsem,šla jsem vyvenčit všecky 4 před barák,abych měla jistotu,že se jim nebude chtít,když už budu zalezlá doma,a taky Bettynu dostat ze zahrady je kumšt-takhle se,každej párkrát vyčurá,a valíme dom
Betty je u mě v posteli,Max pod stolkem,Žeryk v pelíšku,Dafi na sedačce,
s Žerykem v posteli-ta molitanová bouda by se tam nevešla,možná pelíšek,ale mu prostě vadí,když se v té posteli pohneš,
třeba Dafi je přitulená k tváři,leží ke mě nalepená,ale když se přetáčím,nebo ju posunu kousek,tak je jí to fuk,kdežto Žeryk ten se natěsno nalepí-úplně na silu-nevím,jak to popsta-Dafi i když je přitulená,tak jemně,Žeryk se přitulí hodně natěsno,a když se člověk kousíček chce otočit,posunout,tak začne zuřit….
s očkováním-su 3krát-jak jsem psala-poprvní den blbě,podruhé 2 dny blbě,potřetí 3 dny blbě-nemyslím jen bolení ruky ale +k tomu jako chřipku-bolest svalů,kloubů….
Covid u mně-od neděle začátek-to jsem byla odpo,-to jsem měla štípání v krku,ucpaný dutiny,pak po/út-kašel,spuštěná rýma+šílená bolest svalů,kostí,návaly tepla,bez teplot,ve čtvrtek se zjistilo,že su pozitivní,vyjmenovala jsem,co beru za léky-na kašel,rýmu,od bolest,tak jsem ještě dostala codein a kapky od bolesti a týden doma,
za týden mě uschopnila od sobotys tím,že jsem jí říkla,že budu mítz dovču,v neděli odpo,v pondělí ranní-bolest svalů.kostí i když měnší+kašel,rýma-že mám kašel,rýmu věděla,léky jsem měla,prohlídlá jsem byla-krk,průdušky,obě jsme to braly tak,že se za dovču vykurýruju
pak minulý týdden od úterka do víkendu ta dovča+volný víkend-takže jsem byla pak v tom BK,kašel menší,o dost menší,rýma už vůbec,ale furt únava-jako psi měly větší vycházky,ale prostě,to nebylo jako-mám volno,jdem ze psama na 2-3hodky ven…měly 2 vycházky,a byly delší,než,když jdu do práce,ale byla jsem ráda,že su ráda,
ted kšel skoro vůbec,ale furt únava….-tak nevím,jak by to vypadalo,kdybych nebyla očkovaná….-jasně,nebyla jsem na přístrojích v nemocnici,ale že by mě bylo za pár dní ejchuchůůů to taky ne….:-()
Čajdo-s oteklým jazykem bych se teda do očkování nehnala….