Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
PetraK-jo přidávám se ke Zlatce-vyřid prosím PetiAp-že povídání na Zvířetníků je super,moc hezky zveršovaný,přitom všechno popsaný!!!
fotky máš moc pěkný-a-Denny a Čajda jsou skoro profíci-nebo jak to napsat,
mají na to lepší vybavení,určitě talent-takový to fotografický oko…
ty máš prostě hezký fotky taky a šmitec:-)miluju fotky mraků:-)
jinak v noci se nám na střídačku cpaly 4 psy do postele,Žeryk furt vrčel a zuřil,tak holkt za nám chodit v noci zas nebude…..:-(
ráno jsem šla ze všema 4-mokro,bláto,
šly jsme kousek k lípě,s Betty a Maxem jsem udělala s každým několik metrů chůze u nohy+otočky a kroky
u brány s Žerykem hooodně dlouhou chůzi u nohy+obraty,pak chůzi u pravé nohy taky dlouhou i obraty,pak sedni vstan několikrát-u nohy a přede mnou,za odměnu míček
s Dafi-hledej ztratil,pak u brány chůze u levé pravé nohy-dlouhou.pak krokya míček za odměnu,
jinak Betty má problém pokousat tvrdší pamlsky-tlustší+hluchne-což už vím pár týdnů,a není to o tom,že by nechtěla poslouchat-ona cvičí ráda,ale,když cvičí-ve stylu-ted se někde zastavíme a dáme kroky,otočky,pár metrů chůzi u nohy-tak funguje,protože dávám pamlsky a dívá se na mě,ale když třeba na vodítku jdem a já řeknu-lehni/sedni/čekej-tak to musím říkat víc nahlas,
a i Martin si všiml,že když jí volá u dveří-at jde ven,tak jí dlouho trvá než dojde-prostě se už na ni musí zvýšit hlas-aby slyšela,jinak pořád ráda cvičí,i když vidí,že cvičím ze svýma psama,tak dojde,začne panáčkovat,dávat packu a tak…,
JO A PETI GRATULUJI K PECI!!!!!!!
A NEB-PEC MÍT BUDEM,PEC MÍT BUDEM,MY SE TED HNED ZAHŘEJEM
NÁM UŽ ZIMA NEBUDE,HUSU SI HNED UPEČEM!!!!