Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.
    Tak jsme svátek oslavili prací 🙂 , já hlavně odpoledne, když jsem uklízela sutinový póle. Nejdřív jsem ty kýble chtěla počítat,ale pak jsem to vzdala.

Kuskus
    Furt vidím ty jeho zadní kejty (parádní fotos) jak hodil šíbru oknem do zahrady a dveřma se vracel okamžitě zpátky, aby v tour pokračoval.

😀 😀 jo, ta fotka je ftipná a výstižná. Obávám se, že on by se moc gňávit nenechal, to si můžou dovolit jen ohaři a pusinkování enem Bubrdle – s výhradou, že ji jednou nableje do gezichtu 😀 Teď po hrooozně dlouhý době vzal na milost i Brtnika a vysápal se mu na klín! To jemu udělal asi po třetí v životě :D. Mudlikal si tam hlavu a předl jako blásen. Jsem ráda, že se k předení zase vrátil.

Fifi
    No ale mezitim uz bude snad zprovoznena pec a zatopite si aspon tam? Prece nemuzete bejt total bez tepla.

no, nevypadalo to, páč pan kominik má moc práce, ale….. ALEEEEEEEE!!! Psal včéra z dovolený za hranicema všedních dní, že….. V PONDĚLÍÍÍÍÍÍÍÍÍ, V PONDĚLÍÍÍÍÍ BY SE NA TO RÁD VRHNUL!! Blbý teda má, že už nemá, jak se na tu střechu zevnitř dostat, protože po včerejšku …….. máme uprostřed domu jen……..díru a žádný zdi a žádný schody 😀 , tak snad ho to neodradí. JÁ SE TAK NETĚŠIM!! VŮBEC, VŮBEC.

Petrs01
    Já jsem se úspěšně zabila. Ale jako do mrtva. Vltavské meandry, 18 stupňů voda, 9 km.

A seš Ty vůbec normální???? 😮 😮 . Se mi vodřelo z tý představy nejen podpaždí. Hrozný todle.Ešče že budu mít tu pec, se vohřeju za Tebe 😀 A už dobrý? Chápu, že pocit z toho pak musí být úžasný, o tom žádná.

Mirka D.
    MIRKOOOOOOOOOOOOOOO GRATULUJU KE STROJKOOSTŘÍHÁNÍ ŽERDY, to musíš mít radost, jak kdybys plavala s Petrs01 😀 😀
    To s rodiči a jejich psy radši asi komentovat nebudu a je mi jasný, že žít v tom a dívat se na to………. 🙁

Já vůbec nevím, jak s očkováním dál, jestli jo a nebo ne. U mně to bylo tak, že každý očkování -stejně jako každý prodělání tý všivárny, bylo lehčí a lehčí.