Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fifi

Petrs
    Odřené podpaží mi úplně stačí.
    Si proste nutne musis neco odirat? 🙂

Kuskusova
    Co tvy ledviny, jak se dari?

Mirko
    Pasak Zeryk, ze zvladnul kebulostrih strojkem.
    asi budu jednou i u utrácení psů-pokud je rodče budou chtít nechat utratit a nebudou čejat až umřou sami-předešlí psi jim sami umřely…
    Fuj, blink, ble, tohle nikdy nepochopim. Pokud psa nejak netrefi slak, jak muzou lidi cekat, az se pes utrapi k smrti necim… 😡 Budes hodna, kdyz to posefujes za rodice, uz jen kvuli tem psum. K zubum Maxe a Betty se nevyjadruju radsi, dyk to tu resis uz jak dlouho. 🙁
    mě je po každé dávce hůř a hůř-po první mě bylo jakože chřipka jedn den,po druhí dva dny,po třetí jakože chřipka-hrozná bolest svalů kloubů+ruka-3dny…
    Vidis, ja to mam naopak. Po prvni jsem zdechla na 4 dny skoro, po druhy na dva az tri dny, horecku mirnou, klouby a svaly bolely silene, zimnice, levackou jsem nehnula. Treti davka to samy, jen se vsechny vedlejsaky scucly do dne a pul, tu jsem mela vlastne skoro pred rokem.
    No a vcera ta 4. davka nejnovejsi upravena na omiksrac odpoledne, rameno me zaclo bolet hodinu po a tak za 10 hodin si imunita zacala delat svy. Rano jsem byla rozbita hodne, klouby, hrb, hlava, srajda, unava, ale bez teploty – si rikam, ze takova demoverze toho, co by me cekalo pri realny nakaze po vic dnu. Z pelechu jsem vylezla kolem 4 odpoledne a od ty doby je to lepsi a lepsi. Taky jsem si ale na doporuceni ocko doktora vzala 1 paralen vcera, kdyz jsem citila, ze se to zacalo rozjizdet a pak druhej prasek dneska rano v 9.
    Jsem ani 4. davku nemela moc v planu, ale v mym okoli je hodne pripadu long covidu (problemy s ocima, dychanim, soustredenim atd), ja sama covidaka asi nemela (nebo bezpriznakove). Rodice sli na ocko minulej tyden, hodne znamych uz taky, tak jsem si se stoupajicim cislem nakazenych rekla, ze to dam. Tim to nikomu nevnucuju, jen moje rozhodnuti.