Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Mirka D.
koukám, že se vám tam slezjá vyloženě výborná parta pracovníků, co milujou nemocenskou 🙁 🙁 . to je terno, takovýhle lidi, bezohledný 🙁 Držím palce, aby už konečně nastoupil někdo trvanlivější.
O bábě u tý kasi ani nemluvím. Věřím, že to vytočí, asi bych měla co dělat, udržet sprostý slova na uzdě, na rozdíl od Tebe.Vím, že se to nesmí, a není to profesionální, ale 100x nic umořilo osla.
No ono to na tu zimu tak úplně „nevyšlo“ S tou předsíní se váhalo, jestli do toho te´d jít, nebo ne a počkat na příští rok…. pak jsme kopli do vrtule, že to stihneme. Což bychom de-facto s odřenýma ušima stihli jen s krátkou dobou zimy a nepohodlí. Jeeenže…. se zjistilo při bourání podlahy to, co se zjistilo a to znamená, že ty stěny prostě musí dolů, tím se udělá mnohem větší zima a bude to trvat mnohem…….. mnohem delší dobu. Já musim bejt statečný, páč to by byla vostuda, kdyby Brntik chudák dřel a já ešče fňukala. Takže sem si zadala bobřika Zmrzlika, že musim ulovit a taky ho ulovim! 😀
já si myslím,že u těchto psů to lidi řeší pobytem-úvaz/kotec-jak psala Maya u těch borderek-práce,uvázat,
no však, to je to o čem já mluvim, že pes s vytaženým drajvem kamsi do nebes je v normálním životě prostě nepoužitelnej – nebo teda je použitelnej, ale stojí to dost úsilí, nervů a opotebení materiálu psovoda 😀 . Ten pes je doslova vyrobenej jen jako stroj na práci, do který má bejt magor a klidně se kvůli ní přizabít a to pak v sobě nese i to, že je magor v jiných ohledech. Takže takovýho psa „použít“, odložit a doma nemít, z kotce na vodítku, brát jen do lesa, na vodítku, vypustit v případě potřeby, pak počkat, až to přijde zpátky a zase odložit do kotce. Fertig. Hnus.