Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
tak u nás včera v práci-máslo v akci-já,+kpůegyně-já ráno pečení,ona chladák,zástupkyně zeleninu,
před sedmou hodinou venku fronta jak hrom,pak fronty až na konec obchodu do zatáčky,lidi braly máslo po 15,vedoucí musela udělat objednávky-musí být ráno ,pak jsme teda byly na kase 3-i to bylo málo….
v 8 přišla jedna mezisměna,v 9 druhá-nová holka-snad zůstane a nezdrhne na druhou filiálku-případně si nevezme neschopenku,jak ta holka co nastoupila k nám před týdnem,po poledni to zabalila,že jde dom-takže tam na odpo zůstaly 2+pokladní…..,a slečna nová,kterou bolel žaludek,s stejně u nás být nechtěla,protože dojíždění….tak si vzala neschopenku….
tak si půjčily ze Slavkova-taky si vzala neschopenku…:-()
-což bylo během té mé dovči,
no a od včera má kolegyně jedna paragraf….,no nic,tak jsem byla klasicky o hodku dýl,takové pravidlo v poslední době….u odpo vlastně normální….
a někdy i ranní…
jo to ráno bus půl hodiny zpoždění,kdo chtěl z lidí stihnout 5tku ráno,tak mu ujel vlak před nosem,řidič neřekl ani bůůůů
odpo jsemn vzala ven všechny 4 pejsky,hezky ke křížku,pak dozadu polama směr na Kojátky,Dafču jsem kus cesty tam táhla za sebou na vodítku….
užtonmu fakt nerozumím:-(((()mám prostě psa,co vycházky nerad….přitom prvních 5 let úplně v poho,pak jsme si všimly,že teda jí vadí vedro/tepla,no a před rokem v prosinci jsem jí nechala dělat všecky ty vyštření v tom vyškově,a pak na jaře zase krev,vyšetření…a prostě k neochotě k pohybu důvod není….
no takže jsme se dotáhly na konec cesty směr Kojátky a zpět,to už pochopitelně běžela dopředu….,no šla jsem rychle,takže i tak se psy proběhly,ká ke konci jim několikrát dala sedni-ke mě,lehni-ke mě-psi rodičů na vodítku,mí na volno,a šlo se dom,
já teda měla dost-strašně mě bolely nohy brrrr-furt děsná únava-taky od 5-do půl 3 v práci….co bych chtěla,že:-(),v práci jsem měla tu suknodeku,
jo a zdrabala jsem babu-jak si furt stěžuju,že lidi cpou všude možně zboží,a nejvíc na pokladnách,tak baba nákup na páse najednou něco študuje a šup to mezi kofil a sladkosti nad pásem-flaška konaku,ještě ju tam strčila tak blbě,že kdyby o to někdo zavadil,tak rozbije a kona všude mezi cukrovinkama….
tak jsem vylítla a vlítla jsem do ní jak do hodin-a pěkně nahlas-at si to ostatní vyslechnou taky-že jestli si to vzala odtud?a že jestli jí to přijde fajn a v pořádku?a že jestli má pocit,že nemáme co dělat,takže ve volným čase to budeme chodit sklízet-jako jak zabavit prodavačky…no fakt jsem byla vytočená-lidi ani nedutaly,a paní-no já jsem si to rozmyslela-můj dotaz-tak proč to ty pi.. nedáš na místo?jsem SI JEN POMYSLELA!!!nakonec ona-no tak si to teda vemte….debilní intonací…neměla jsem sílu jí vysvětlit,že si to má jít dát tam kam to vzala,beztak bych to našla švihlý v drogerce….dál by s tím nešla,pinda jedna…
k večeru po vycházce a po kafe jsem usnula na terase….
pak jsem se doplahočila dom….
dnes na odpo-ráno liják jak hrom
kolem půl deváté to přešlo,vzala jsem psy rychle dědinou k rybníčku,tam jsem chvilku kopala Žerykovi míček,pak mezitím,co se na sebe snažila Dafi upozornit hopáním na lavičku-naučila jsem jí na povel-kde he lavičku?hopnoot na lavičku:D,no tak jsem pak dala Žeryka na vodítko,a cestou zpět podél rybníčka jsem vždy nenápadně upustila míček,Dafi se pro něj vrátila,donesla,já mezitím šla dál,zase jak ho donesla tak jsem jí to po pár krocích několikrát nenápadně upustila a pokračovala vcestě,takže Dafi zase-vzít míček,doběhnout odcházející paničku….no takže se taky proběhla a šlo se dom,
ted zase lije,tak jsem ráda,že jsem stihla přestávku v dešti….
PetraK-teda tu zimu nezávidím….brrr,a že vám to vyšlo vlastně na zimu,že???
Mouses je boží,jsem si jeho knírku nikdy nějak nevšimla:-)
přetáčení u psů…..
já si myslím,že u těchto psů to lidi řeší pobytem-úvaz/kotec-jak psala Maya u těch borderek-práce,uvázat,
a že prostě na bydlení vevnitř b bytě/v domě-je to s něma složitějšímnež když jsou v režimu-kotec/zahrada-tím-neříkám,že si máš pořídit kotec,a dát Tali tam,jen,říkám,že ten režim pro přetáčivý psy-pobyt-zahrada/kotec je prostě jednoduší