Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak už máme vodvoleno. My chtěli jít hned v pátek a že si pak skočíme cestou na jedno. Ofšemže oprava vodárenská zabrala spoustu času a v půl desátý už se nám k volbám nechtělo. Ráno musil Brtnik do prasé, tak jsem hospodařila s ohaříkama doma sama, ale k volbám to stihnul se vrátit. A fčéra ráno mi vypálil rybnik- zašel do mojí křemeňáčkový pěstírny a – zmetek jeden pekelná, mi to tam vybral, přitáhnul dva obří krasavce a spoustu menší. Fčera na to nebyl čas, makala jsem, tak se těším, že dneska zase – ach joooo 😀 – vyrobim kulajdu a opeču si hlavičky na másle. Drhla jsem fčéra asi dvě hodiny auto-jde na servis, tak máme na chvíli zase čistý vozítko a ne pojízdnej hnojnik. Taliprdovi zase jéblo a cokoliv jí excituje- jdeme ven? dělá jak nevyvenčená sto let a přizabije všechny. Zase smetla Bubiškovou. Tak jsem do ní znovu vlítla a jela na místo. Její psíchický rozpoložení jí nedovolí vnímat jinak, než že řvete jak hladová jordánská kráva, což je hrozně nepříjemný. Já vím, že ona za to nemůže, ale prostě….huf, je to dost prudný. nemusí jít ani ven, jak na prochajdu, stačí jen, že se jde na zahradu. O krmení ani nemluvím, to aby člověk chodil se sukovicí, to pak by snad jedině vnímala. Když dá člověk sedni a čekej a pak ji uvolní, je to ještě mnohem horší, to jí jebne už úplně a hrozí, že zmrzačí sebe a všechny kolem, ona prostě nevnímá, má přetočeno. Toho debila, kterej kdysi vymyslel, že se budou vyrábět drajvový psi, toho bych s chutí umlátila.Cepem klidně. A to jsem o ni v sobotu měla mega strach, jeli jsme na otočku na veterinu, ale když se takhle přetočí a chová jako trotl, to se nedá, to se člověk musí fakt fest ovládat.
Zlatko milá, přemilá,
co já bych Ti tak popřála?
Nejvíc hlavně zdraví mraky,
aby se v něm nějaký to vylepšení zdařilo.
A potom, ale ještě taky –
by s manželem se lépe dařilo.
Prostě moc bych Ti přála nějakej skok k vylepšení situace,
tak z ní moje prostá gratulace.
a místo pugétu, to Fifajz dobrý nápad měla,
zde koš hřibů – já na tobě s jednou houbou, jako ona, nešetřila 😀
- Odpověď byla upravena před 2 roky a 5 měsíci uživatelem PetraK.