Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Zlatko-vše nejlepší k svátku přeji!!!!
hodně zdravíčka,štěstíčka,sluníčka:-)))
Kachna-pavouk je hustej!toto na mě koukat z postele,tak spím před barákem,
možná před vesnící,možná před,,,,,no možná i momo zeměkouli:D
Černejčaj-teda s tou garáži je to mazec!!!tvůj muž je velehodnej a ty máš vatou trpělivost….
PetraK-obdivuju vaše nasazení,a zápal pracovní,plánovací!!!
ale asi to mám jak Maya-hlavně,když to funguje…
Martin by vám o mě řekl,že kdyby bylo na mě,žijem ze starýma postelama,kobercem…nic neudělaný,nekkoupený…
přehání-když získám dojem,že potřebuju nový koberec,knihovničku,konfernční stolek+postel,což jsem takový dojem měla v BK 2 roky před stěhováním sem-a koberec byl krásnej-ehm-sem si ho moc neužila…knihovničku mám tady teda,tak si to pořídím-ale musím mít dojem,že na to i mám,
což tady často tento dojem nemám….
Fifi-ty máš s Růžicí taky veselo:-)tak hlvně,že šlo vlastně o hovno:-)
a nic vážnýho to nebylo:-)
Kimi-palce jsem nedržela,protože jsem byla mimo internetek,
al budu na tebe moc myslet,at jsou výsledky v pohodě!!!!!!!!!!!!!
a Goliášek šikovnej a na ukázce
my to velekdysi dělaly na cvičáku-já s Killy-která by si nechala skákat po hlavě,kamoška s dalmatinama,a s naháčem-chodily jsme do školek,škol,ukazovaly výcvik,a pak vysvětlovavaly jak se chovat k pejskům,že se cizí nehladí bez ptaní,že ne hned na hlavu a tak,pak si děti pejsky mazlily,česaly,i s něma trošku cvičily:D
jak jsem neměla Killy,ale Duxa s Gerem,tak už to moc nešlo,Dux s Gerem nebyly úplně hladící,ale tak na předvední cvičení a péče to šlo