Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Aaaaaaaa toooo bylo překrásný pozdní Faunovo odpoledne!! Kolegyně mě vzala rovnou domů, uspořila jsem tak celou půlhodinu a s čoklema vyrážela ve dvě hodiny do kšá. Vrátili jsme se f pět a bylo to supr, potkali jsme jen dva lidi a to hnedle za hřbitůvkem a potom zase na konci kousek od hřbitova jednoho chlápka, co si jel pro dříví, jinak nic. Lesy jsme měli enem sami pro sebe. Bylo supr počasí, teplota tak pěkně akurát, aby nám nebylo při našírování teplo a tak jsme si to užili. Bolej mě nohy, hodně jsem běhala, páč jsem se schovávala, odcházela a moc nemluvila.Bubrdle byla výborná, mám z ní velkoradost.
Fifi
Nebo bude kamos smejdit na kole a pak na lodi?
á je správně.
Já na kytky úplně nevzdechla, myslela jsem, že tady ešče nic, ale zapomněla jsem, že jsme vlastně jako v horách. Tak snad to přežily
Míla
co je s Myší? Byla nemocná? 😮
JO a mám velkoradost ešče jednu. Včera koukám na Bubrdli a pod okem na dásni má bouli 🙁 Ty zuby máš špatný hodně,takže to bylo první, co mě napadlo, ale nechovala se jako by jí to bolelo, vesele si loupala a to i na tu stranu vlašáky. tak jsem jí uvařila hřebíček, několikrát vypláchla, naposled dneska ráno a vono to vodplasklo. Asi si tam něco podráždila. Tak jsem ráda, že snad nebude muset na trhání zubů-už jsem volala včera veta, ale nedovolala jsem se. Kdyby to byl žub, tak to přece takhle rychle neodplaskne, ne? A ona nebude chroupat nic tvrdýho.