Odpověď na: Ledvinová dieta

Fóra Veterina – zdraví i nemoci Ledvinová dieta Odpověď na: Ledvinová dieta

PetraK

Raven – to zní suprově, že se Metík takhle těší, moc suprově. A jsem moc ráda, že jste se takhle našli, pro něj to musí být úplně úžasný. Vidím na Bubrdli, jak si užívá toho venčení, lítání a novinek.
    No on Brtnik původně nebyl úplně zvířecí – ač to v sobě svým způsobem má. KOčky ho milují a respektují, přitahuje je. Má pro zvířata svým způsobem cit, ale není si toho vědom. Nebude teda jako já s nima podnikat nějaký ptákoviny, ale venčení jo, to jo a oproti době s Murphym už to bere i poctivě. A když ho to čas od času popadne a jde se s čoklema třeba „servat“, tak to jde do plnejch a na psech vidíš, jak si to s ním strašně užívají. Byl by báječnej, jen to teda neví. Ale… s BubiZwei to už má hozený jinak, bábrdli vnímá hodně. I jsem mu říkala, že musí, že ona ho miláfkuje, že je její guru a nesmí ji zklamat.
    Já bych se muži snažila vysvětlit, že mě to moc a moc užírá, že nemám psa, že přece to pro něj není žádná zátěž, že to k životu potřebuješ stejně, jako on nějakou jinou potřebu a pokud on to nechápe, tak že je k Tobě velmi, velmi nespravedlivý.