Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Kimi

Z babouků mám taky fobii, teda, ať tu klidně bydlej, ale pod skříněma nebo pod gaučem a nevylejzaj.😆 Pokud se vydaj do prostoru, má m v každé místnosti minimálně jeden lapací kelímek, babouka ulapím a odnesu za plot. Nezabila bych, protože viděti pavouka zrána věští na celý den štěstí a viděti pavouka zvečera, čeká tě radost veškerá.😉😄
    Dneska jsme na cvičáku měli po pár letech zase den pro prvňáky (aby děti v začátku školního roku měly trochu voraz). Takže moje úloha byla povyprávět, jak se chovat ke psům a jak se vyhnout útoku psa. Zúčastnili se jen kamarádští psíci, takže po mém vyprávění jsme děti a psy vypustili na plac. Temperamentnější psi lítali s dětmi, Goliášek sloužil jako 🐶😊 mazel a vodící pejsek. Byly tam dvě děti se špatnou zkušeností, že prý se psů velmi bojí a vyhýbají se jim, tak jsem jim Goliho přivedla, ukázala, jak hladit – a podařilo se. Hraní trvalo dvě hodiny, když jsme přišli domů, Goli se uložil do pelíšku a usnul, od té doby se jen párkrát přemístil po podlaze a spí furt. 🥱🥱Teď ho ale budu muset zvednout a půjdeme venčit.😀