Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

PetraK

Černej čaj
    A kdyz nemas penize tak to proste neudelas rychlejc treba ten zachod neoblozis nebo mas vykopanpu diru ale nemas na trubky do odpadu ze 😀 kdyz 80% platu veme hypo a 20% sotva staci na dojizdeni, jidlo a psy:D

no jasný, když máš hypo, jde to výrazně pomalejš. A taky Brtnik je člověk, který umí a umí si poradit, bez toho bychom do toho nikdy nemohli pochopitelně jít. Zvlášť v tomhle věku, žít na staveništi dlouhodobě by nás nebavilo ani jednoho.

Ne to nejni k vzteku – tak to bylo plánovaný – vyrazili jsme o půl hodiny později, než obvykle – mohli bychom vyrazit třeba o hodinu a něco, ale tu půlhodinu a víc jsme si právě dali na tu společnou snídani, kterou nám pěkně naservírovali, pak jsme si dali kávičku….. prostě jsme ten čas použili na pohodový ráno. přišla jsem tak jak jsem plánovala, takže mi sice na to padla hodina, ale stálo to za to, bylo to prima. A ještě byla legrajda. Nicméně mám ještě další čtyři, takže můžu vesele hýřit a tzn. že v pátek půjdu domů velmi brzo

Petrs01
    a to já se nebojím, že se Brtnik zblázní, von si zase něco najde, nebo bude opravovat po vesnici 😀 . každopádně teď se těší na tu fázi, kdy bude možno se svalit – za rok?? 😀 v tom obýváku budoucím.

a jak píše Maya – na domku přece nikdá nejni nic hotovýho, takže cajk.

Maya
    no jo sen je to hezkej, sednout si s kafem a jen si tak čučet, ale to abys měla sluhu, že jo.

na hlasani o pomnece se tesim, kdyz si vezmu, jak dokazou vytopit mistnost moje pidi kachlovy kamna, tak mam dojem, ze vy ti musite vytopit celej barak

jojo, řikal to pan kamnář, že se to tím vytopí a vydrží to i do rána, tak jsem fakt zvědavá. Teď objevuju krásu podlahovýho topení – právě v tý kůchni (v tý přístavbě to kvůli stropu nešlo udělat a já to původně ani nechtěla, protože se bojím, že se to rozbije 😀 ) . A kvůli ohařům jsem ráda, že jsem na to kývla, až budou starý, tak v zimě budu moc ráda, že to máme.

Odetta

tím limitem bych s čekáním nemilosrdně skončila a ty věci prostě vyházela.

přesně tak. Na slušnost takovýhle lidi spoléhají, kdyby tam měla věci, které potřebuje, tak už je dávno má vystěhovaný.

Tady je hnusný ráno, zataženo a prší. Ale oteplilo se na 8 stupňů. 😂

tak to k vám dojde na odpoledne asi. Tady bylo ráno devět, teď je nevím kolik. Doma u nás bylo krásný svítání – tmavá obloha a v tom úzkej pás sytě červených červánků – jak náhrdelník. Krása. A taky když jsem vstávala – nádherný souhvězdí nějaký – takový bohatý. Já se v nich nevyznám, ale ještě jsem ho nezaregistrovala 😮

Na externí zahrádce pak můžeš mít vyvýšený záhony a mezi nima bude mít Gremlík agilitní dráhu, bé dělat hopíky, probíhat tunelem a tak jako podobně.

Jo jehehééé, to mě připomnělo 😀 😀 😀 , jak jsme teď řádili na tý půdě, povidá Brtnik – :Jejdáá – tady sou ty překážky, co sem ti koupil na Tvý přání k Vánocům 😀 😀 .Tak jsem mu poradila, že aby mi je dal letos, že jsem na to už dávno taky zapomněla. Je mi jasný, že je dostanu napřesrok, až se bude dělat střecha – k výročí svatby tak asi 😀

U nás se ještě neseká, včera posekala farmářka, od který máme maso, jen vojtěšku – byla tak akorát. No a tak tam teď můžu ohařiska v klidu pustit už. Jsem zvědavá, jestli to do zimy stihnou ještě síknout tak, aby se to dalo použít.

Brtnik má moc dobrý nápady, fakt jako. Měl být arkítekt, podle mě, ale je pravda, že by arkítektoval pouze pro omezenou sortu lidí, dneska by to asi zajímalo málokoho, tak jak to děláme my, aby to bylo ve starým stylu, každej chce šécko moderní, s chromem, betónový, barevný.

a tím letos končím. Naposledy jsme sekali na přelomu července a srpna.
    my přesně tak.

Petrs01
    . Pokud se teda Brtník tou přestavbou nestrhá.

strašně, strašně se bojim, aby to nepřepálil. A jsem ráda, že jsem se s ním tehdy zhádala do krve a prosadila toho zedníka, protože jinak by se strhnul natuty. Takhle jsou na to dva. chodí aspoň brzo spát, dlouho spí, snažím se o něj pečovat a taky pomáhat, tak snad. Přiznám se, že tenhle strach je ve mě někde hluboko, toho se bojím strašně, neodpustila bych si to.

Na jaře jehně, na podzim pečínka
    No fuj! To bys nedokázala! Dyk je to kamarád, je to jako pejsek!
    Robosekačku plánujeme. Už je to dneska za pakatel skorem. A taky kytky, co se o sebe postaraj co nejvíc samotný.

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 6 měsíci uživatelem PetraK.