Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Čajdo
Vy to teda taky nemáte jednoduchý. Ani mě nenapadlo, že se to s tou garáží tak vleče, myslela jsem, že jste té paní dávali nějaký limit. Já se přiznám, že tím limitem bych s čekáním nemilosrdně skončila a ty věci prostě vyházela. Jsem celkem benevolentní, ale zase jako ocamcať pocamcať. Z tohohle by mě švihlo.
PetraK
Tady je hnusný ráno, zataženo a prší. Ale oteplilo se na 8 stupňů. 😂
1500 metrů je furt supr, my to máme menší a ještě ve složitém terénu. 😅 Ale říkala jsem – když nám to časem bude málo a zbydou nějaké fufníky, vždycky můžeme dokoupit ve vsi nějakou externí zahrádku, pořád tam někdo prodává zahrádky.
Slibem nezarmoutíš. 😀 Zakruť jim krkem!
Výlety do bažin a mokřadů si asi dobrovolně odpustím. 😂🤨 Boty co do výšky budou ok (vím, do jaké výšky mívám mokré nohy, že jo), hlavně aby mi byly. Tady všichni minulý týden posekali, akorát je mi jich líto, že měli tu trávu připravenou na sušení sena, a ono jim to asi do zimy neuschne, spíš to shnije, jak to leží místy ve vodě…
Kytkotubus bude cool! Hezkej nápad. 🙂
Jinak já vás s tou rekonstrukcí chápu, pro nás je bydlení taky důležitý (a to samozřejmě o to víc, že pracujeme z domova).