Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Venku je nádherně – přesně takový to ráno, co mám ráda. To by se to couralo – až by se člověk pořádně prospal! A ne jako já 😀 , ale! Dneska jsme jeli o půlhodiny dýýýýl. Brtnik měl lékařskou vědu a já spoustu náhradního času, takže….jsme jeli pozdějš a ešče jsme to vzali v Prahé i přes poctivou snídani a kávičku, pěkně v klídku a pohodička, povídání, nikam se nespěchá… to byla krása. A do prasé sem si vzala vynikající moštík, co jsem dostala od Olinky – mňááám jablíčkovej domácí, bez sajrajtůch!! to je vám dobrůtka. a včera nu bylo líto Brtnika, páč musel s panem Zednikem řešit, že na tý půdě se mu nelíbí, jak to uďál, tak že si to udělá sám. To nejni lehký říkat, když máme jinak takový dobrý vztahy, to nejni lehký.
Odetta
Jo, člověk musí udělat kompromis, vždycky. Něco zkrátka obětovat musí. Já si taky představovala trochu větší zahradu, páč jsem z chalupy zvyklá na rozlehlý lány, neb 8000 m2 je zkrátka 8000 m2 že jo, ale nakonec jsem překvapená, že je to O.K. těch 1500 metrů.
Dneska slibujou fšicí – tesař od kterýho potřebujeme rozpočet vždycky řekne, že na nás myslí 😀 😀 a ty šmejdi co nám dělali čistírnu – tak z těch nejsme schopný vymlátit důležitej papír pro životní prostředí. myslím, že jim dneska šlápnu na kuří očko, hodlám volat dodavateli ČOVky, pro kterýho pracujou. Se budou divit hošani.
Koukám, že včerejší venčení se neslo v duchu Vodní svět aneb Hastrmanská poudačka 😀
tvl budu mít suchý aspoň ty nohy.
😀 😀 já Ti do toho nechci házet úplně vidle, Odettko, ale s těma kotníkáčema těžko, když budeš provozovat todle 😀 😀 😀 😛 proto já mám holíííny vysoký – fčéras musela škytat, páč jsem šla loukama a už je to zase vzrostlý a jak je to mokrý sem tam se dostane voda i do holinky.
ještě k tomu připravit ty papíry
to je na tom snad to nejhorší! Taky na to máme pana arkitékta! Hádá se za nás s ouřadou.
čajdo
když čtu co píšeš, asi by mě švihlo a pak bych byla velmi rychle vdova, tohle je něco příšernýho, vůbec si neumím představit, že bych to všechno, co popisuješ vydržela.
Maya
no jo tubus na kytku skleněnej – bude to taková liana po který Brtnik touží leta – jmenuje se to Tetrastigma, má to velký roční přírůstky, takže nahoře bude cobydup 🙂
Já to neberu jako Domeček na důchod. Vždycky jsme chtěli z města, tak teď si to plníme, jsme tam svobodní a to je hrozně moc. Je tam krásně, ať jdeš kam jdeš, nejsou tam lidi, je tam klid a svět je tam normální. Užíváme si to i teď, tím vším, co k tomu Domečku patří. Je to dřina, jasný, je to nepohodlí, jasný, ale roste to, nepohodlí za nějakou dobu zmizí- nejhorší bude asi letošní podzim-zima, podle toho jak to půjde, protože se prostě nečekaně musí zbourat zeď mezi chodbou a půdou a sklepem, tedy prostory odkud jde zima. Bude tam dlouho dobu chladno a bordel, kterej bude téměř všude. ale pak už tam bude čisto a teplo.Tak je na co se těšit. 🙂 Pořád je právě na co se těšit.