Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

cernej caj

Odetta
    To neni zjednodusene, my si smuzem muzeme.dovolit leda tak garaz a jediny moje stesti bylo ze sem tem zbor koupila v roce 2009 sice 6% urok na 20 let ale dneska bych fakt musela bydlet v najmu nekde jak mirka a vhodit hodinu pesky na autobus…

My teda nemame ani um, ani penize takze co dela esuska 1 rok mi delame 10:D cca 3 roky trvalo udelat vodu, kanalizaci a presunout zachod z kadibudky dovnitr:D ale zas ja to mam jinak. Ja su idealni mestskej bytovej clovek, ale proste osud to nejak chtel tak to tak mam vyhody to taky ma. Samozrejme nam prad trci draty ze zdi a muz uz stihl zjicit dlazbu ve 2 mistnosech ze 4 (v chodbe a kuchyni odolava koupekna a zachod) a stihl poskodit i vinyl v obyvaku, o tom ze poobrazel vsechjy zdi co doma mame ani nemluve a ze obrousil totalne svym hruzosvazkem dvere i s obrudni az se ki z tohonzasekla triska tak to prestrikal stribrnym lakem na auto kterej jen ty hnedy dvere zhyzdil ale ani nezalakoval takze mame akotat stribrny trisky v prstu ani nekomentuju.

Garaz sme si koupili na vesnici 20km od nas, protoze jaksi na nejakou bliz nemame penize:D a pani bachaa!!! Prej to do koncr mesice vyklidi! Takze ji to trvalo jen rok:D (od listopadu byla garaz v aukci protoze osobni bankrot enbo tak neco, od 1.3 je nase a pani strasne v soku jeste v cervju ze to nema kam dat:D

Tak sem byla dost sprosta minule na muze, ze garaz sme koupili at nemam z myho mikrodomecku smetiste ktery tam.dela a efekt? Zenska co neudrzi korunu ma skladovaci prostory zadarmo a ja furt ziju na smetaku…