Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Odetta

PetraK
    Velikost zahrady je kompromis, 3000 metrů, jak bych si představovala, nemá ani zdaleka, je spíš menší (ale skleník, záhony i stromy se vejdou), ale vyvažují to jiná pozitiva, která jsou zase výraznější než byly naše požadavky. Ono sehnat dneska dům s tak velkou zahradou, v ok lokalitě a za rozumný peníz prakticky není možný. Ono dneska i ty hypotéky už jsou úplně mimo, s těmi úroky už normální člověk nekoupí pomalu ani garáž, když to řeknu blbě (zjednodušeně).
    Tak ono je mít kominíka a mít kominíka. 😀 My “máme” taky kominíka, ale pochybuju, že se tady zjeví dřív jak příští rok. To znám ty lidi tady! 😅 Slibujou a pak prdky leda.

Gremlin je venku celkem v pohodě, ale tvl moje nápady vs. počasí, to je teda něco. Šla jsem objevovat novou cestu, po které jsem ještě nešla… V kožených polobotkách… (starý vyřazený – takže psí boty) První dva kilometry dobrý. Pak jsme zahli na polňačku, která se po asi 50 metrech změnila v pláň metr vysokých kopřiv. Ovšem pod těma kopřivama, jak jsem záhy zjistila, bylo asi třicet čísel vody, louka totálně podmáčená. Takže mi do těch polobotek (který jsou sešlapaný a strašně kloužou) natekla vrchem voda. 😡😡😡 Měla jsem v botách normálně rybníček, děsný. Další čtyři kilometry se nesly v podobném duchu – protože cesta občas zmizela ve vegetaci, dvakrát jsem zabloudila. Zpětně jsem zjistila, že jsou tam na mapě vyznačený bažiny nebo co 🫣😡, a já debil se tím brodila s tím, že ta louka přece nemůže být podmáčená celá. 😂 Završil to Gremlin nečekanou šipkou do rybníku, a pak začalo pršet, takže když jsem přišla domů, nekapala mi voda jen z nožiček, ale i z vlasů. Že já se na to nevyseru (pardon). Když nás po příchodu viděl manžel, zakázal mi bez něj chodit ven. 😅 Zítra snad přivezou ty gumáky, tak snad už jednou tvl budu mít suchý aspoň ty nohy.

MirkaD
    Štěňátko je nejlepší hračka. Vidíš, máte to podobně. 😀
    My takové ty údržbové věci zvládáme v pohodě, ale udělat třeba rozvody, vyměnit okna, nebo přistavět půl baráku a ještě k tomu připravit ty papíry, to jako vůbec.
    Užij si dovolenou a šetři se a odpočívej. Plány máš prima – však nemusíš být denně na velkovýletě, aby ses měla hezky, ne? 🙂
    A ten serotonin se vyšetřuje z krve.