Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

Odetta-no vy štěěti barák-holt-máte víc peněz:D:D:D
    jinak,jak si psala,že neumíte stavět,tak u nás je to podobný-Martin fakt není Přemek Podlaha…
    my Žerykovi jako hračku-štěně -Dafinu-Max s Bttynou si s ním nehrály,on byl smutnej,tak vyfasoval hračku za 8000-živou hračku:D
    pochopitelně-si dělám prču-jasně,že baráček by jste si pořídily i bez štěkanátka,
    a já měla Dafinu zamluvenou už před Žerykem,
    jo,ještě k tomu stavvění-přeskočil mi řádek…
    tak-s tím Martinem-je to zvláštní-protože oba jeho bráchové dělají na baráku,a jeho otec furt cosi staví,kutí,předělává,řeže,natírá….
    jeho otec,když prší,tak je na prášku a furt chodí v dešti po dvoře a vyhlíží kdy to přestane:-)
    je fakt,že teda jeho otec nedělá fyzicky,učí v hudebce,a dělá pár hodin v týdnu+nemusí dojíždět,takže hodně času doma+nedělá fyzicky,
    taky až na operaci kolene je celoživotně zdravej-taky nikomu nevěří zdravotní neduhy…
    Fifi-no,dovču jem si představovala jinak-fakt větší vycházky….
    ale su po tom covidu taková nic moc
    vlastně v pondělí jsem byla v práci,
    včera měly pesci 2 vycházky+jednu venčící-takže pohybu jko mají/měly víc,než kdybyh chodila do práce-ale není to,že by jsme šly xhodinovou vycházku tahem….,odpo jsem včera byla u Aničky,
    dnes ráno ta veterina-takže vycházky na etapy-v dědině-ve Větéřově-v Klouboučkách-po té asfaltce lesem,a v Bučovicích-takže všude kousek-ale dohromady byly vlastně dlouho venku,když by se to sečetlo,akorát mezitím přejezdy autem,+večerní vycházka-takže jako měly víc pohybu,
    zítra bude vycházka na etapy ráno
    -ale holt to není-vezmu psy a dojdu za x hodin….:(
    no a odpo mám jet do BK,v sobotu slaví kamoška ze čtyřlístku narozky,tak půjdem na oslavu,a jinak-dočítat Ziburu a chodit na vycházky s Dafčou…
    -rehabky+masáže jsem plánovala,ale Covid mi do toho hodil vidle…
    vlastně jsem byla 2 týdny zhruba marod….
    a i ted to není ono-kašlu sice čím dál mín,a rýma už skoro není-ale furt únava…:-(