Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

PetraK

Mirko
    jojo, ten článek a nejen tenhle, poslala mi Sokol článek Wami z PPč, kde o tom taky mluví, jsem četla a nestihla Ti na něj zareagovat, tak můžu tady. Bylo mi jasný, že tam Žerdu uvidíš, stejně jako tam vidím Taliprdovou já. Já mám štěstí, že v tom psu agrese není, je jen pitomá tak, že to někdy – většinou 😀 komplikuje život ostatním. Kdyby byla pes jedináček, je to jinčí a nebude to komplikovaný, takhle v tom počtu prostě je. Ale – proti Wami je to brnkačka, ale všechny ty pocity, který vypisuje v tom článku z PPč – tak ty člověk zná. Když nezapomenu, naskenuju a časem pošlu, ale neslibuju nic, jo? Mám to teď takový jako trošánek šécko zrychlený :D, každopádně v plánu to má, zda to vyjde, je ve hvjézdách 😀
    Jas je shodou okolností v současnosti druhý pes o kterém jsem slyšela, že má nedostatek serotoninu a chová se pak „nevypočitatelně“. Zkus se schválně podívat v jakých potravinách (vím o krůtím mase, rajčatech…) se serotonin vyskytuje a můžeš zkusit Žerdovi dotovat. Mimochodem – stopro to u něj souvisí s tím debilitním házením míčku, teď se mi to potvrdilo. Jednou z věcí, která hladinu serotoninu snižuje je za á stres a za bé nedostatek spánku. Obojího má díky Martinovi nedostatek. O tom, že je jak feťák už ani nemluvím

přijde mi to šíleně dlouhýýýý nekončící proces…
    takhle to nejde brát – jdeš do toho s tím, že JE to prostě velká porce, kdyby Brtníka takový věci nebavily a nebyl by šikovný, tak do toho nejdu ani náhodou. Je hezký vidět, jak se to postupně vylepšuje, jak se z toho tvoří útulnej domov. Útulno je pro nás oba hodně důležitý, pak si člověk odpočine, je mu dobře na duši. Všechno něco stojí, tak to člověk musí brát.

Fifi
    NO na prášek, na prášek…. prostě se to udělá postupně. Největší tíha leží na Brtnikovi, já jen dělám podporu a občas se strhnu 😀 . Ale on má krom tý dřiny ještě takový to, že musí myslet na všechno, na posloupnost, na nic se nesmí zapomenout….. Ale zatím ho to baví a to je podstatný.

Odetta
    tak pokud jsou prostředky a možnosti, je fajn je využít. Tím spíš, když do toho člověk sám nevidí, člověk nemůže umět všechno-přesně tak. Moc vám to přeju, že to vyšlo, konečně. A klaply všechny body, cos hledala? Vč. velikosti zahrady pro Gremlina? My kominíka už máme sehnanýho, říkal, že nás někam vetkne. Blbý je, že mu Brtnik řekl, že na to nepospíchá. Nevěděl, že se v noci odkopávám nedočkavostí, abych mohla škrtnou sirkou a upéct zkušební kuře, než se pustím do tý husy, co jsem všem slíbila. 🙂

Jo a dnešní venčení nekomentuju, včera to byla vlastně pohoda. 🤯😂🌧

počas, nebo Gremlin? Já byla včera unešená z toho, jak Tali funguje a dneska byla na ubití.

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 7 měsíci uživatelem PetraK.