Odpověď na: Ledvinová dieta

Fóra Veterina – zdraví i nemoci Ledvinová dieta Odpověď na: Ledvinová dieta

Fifi

Raven
    Teď je doma prázdné ticho, stále Tobíka všude vidím. Slyším jak mu klapou drápky na schodech, mám pocit, že zase leží pod stolem u mých nohou. Neumím si představit, že nepůjdu ven na vycházku.
    🙁 Nejaky mensi pejsek, treba z utulku, by u tebe domov nemohl najit, jestli tve rozpolozeni a zdravi a tak vsechno dovoli? At zase neco klape po schodech a tuli se pod/nad stolem.
    Musela jsem se loucit uz s hodne psima kamosema, bohuzel jsem to vzdycky musela rozhodnout ja. Toho te Tobik usetril, hodnej kluk. Jestli to bylo srdicko – mohlo to byt klidne i od zpropadenych ledvin…
    Chci se zeptat, Fifi, nechtěla bys pro Troldíka AminAvast? Mám tu jedno nenačaté balení a druhou lahvičku, kde je 22 tablet.
    Do kdy to ma expiraci? Ja zatim AminAvast nedavam, mam ho jako alternativu na horsi casy, ktery urcite nekdy prijdou. S Pronefrou to Troldovi nejde kombinovat (kvuli jeho slinivce). Jestli to udas nekde pobliz ledvinarovi psimu ci do utulku nebo prodas po netu, na me se neohlizej. Kdyz bys nikoho takovyho nenasla, odkoupim, pokud bude expirace nejaka v delsim horizontu.
    Ale ovsem Met vypada jako peknej sympatak, bezvadny, ze sis nasla venciciho elementala! 🙂