Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
PetraK-tak Norinka má u rodičů hodně pelíšků-kukan měla a nechce,+může spát kde chce-postel,křesla….jen tam zatím nechce být,na terase mají už tu ovčí kožešinu jak jsem si dotáhla z BK,
jo Max v boudě molitanové domácí za 2000a něco spát nechce-pochopitelně-maá další pelíšky,ale v boudě být nehce….
jinak k Žerykovi-nevím,jetli ti došlo meilem co jsem posílala od Lnky Wmi Blachové-píše tam o soužití s Jas-jak musí mít furt košík,protože,když jí rupne v bedně tak dělá do psů díry,a mohla by i zabít,jak jí chybí serotonin,takže léky,furt si hlídat,kde má puštěný který psy,zvlášt vycházky,tréninky,a že je prý ščastná jen na závodech agility….
a o tom vztahu a o tom,že je někdy dost těžký mít takovýho psa rád….
a mě tam něktrý věci s Žerykem přišly trošičkůůůů podobný….
on teda nemá problém ze psama,ale s lidma,
nokdy vlastně člověk neví,co ho kdy vytočí-nebo takhle-většinou ví,ale….
s tou máti překvapil třeba…
on ju nerafnul-ale prostě vyjede dost-není to chnapnutí….
bys musela vidět-fakt vytočený vyjetí-akorát že nerafne…
třeba když jde za náma do postele,k ránu,tak prostě začne zuřit,i když se pomalu nikdo nehejbe…
jako v noci s náma v posteli není,chodí k ránu,
a onehdy fest vystartoval po Martinovi,tak ho vyrazil…
jasně-si řekneš-tak do postele nebudde chodit vůbec a nikdy….
a taky dlouho nechodil,ale prostě,máme ho x let,že…
a hodně se zlepšil,a když si beru do postele Dafču a on kouká…
tak holt mu odpo řejnem-no tak pod taky…
no a když vystartuje a je vyhozenej,tak vypsychařeně odchází-shrbeenej,ocas staženej…
jako to se blbě popisuje…
on se hodně za těch 6 a půl let zlepšil,ale nikdy mu nebudu věřit,hladit ho nenechávám….
ve zverimexu za prodavačkou ani nešel,tál kus vzadu….
on jak kdyby byl 2 psy v jednom-na jedbu stranu nás miluje-teda mě,Martina moooc,mamku,tatku,-to je teda všechno-všichni-jo a Pvlu od basendžíka,
a miluje míček,cvičení,vycházky a kartáčování tím stětinovým kartáčem-ne kov,ne drátěný,a miluje se přitulit,to se rád tulí-na křesle a tak….
a na druhé straně-pohneš se blbě a sžral by tě,a přitom je pak vypsychařenej a neščastněj-jako,že je mi ho na jedné strabě líto…..
x let spával fakt za dveřma-zavřenýma….Dafi v posteli-tutununu,on vedle za dveřma v pelíšku…
já ti nevím….on je fakt divnej….nerozumím mu…..necháu ho…..,
jo,mimochodem,když mě vytočí,tak ze mě nic kynologickýho nevypadne…vypadlo ze mě-Žeryku-běž do prd..a už mě k.. nesr!!!!
Jinak-z domečkem jste drsní teda-závist veliká převeliká….
tohle teda fakt musí bavit mimo jiné….já si tu dřinu koutkrm očka nedokážu představit-ale jako vůbec,vůbec,vůbec,přijde mi to šíleně dlouhýýýý nekončící proces…..tak jinak,ve které části z domečkem jste?v půlce?ve třičtvrtě?,
jako,zase už toho máte dost hotovýho,že?