Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

tak včera jsem sjela odpo za Aničkou do knihy,před tím desetiminutovku ze psama-po lijáku děsným….
    u Aničky jsme pokecaly,já před tím ještě koupila ve zverimexu piškoty psí a pamlsky,s Aničkou jsme pak zašly chvilku na pečený čaj-mango ananas-jako my ty ceny fakt nechápem-pár kousků ovoce-trochu horké vody 2 cukry,citron,a 80kaček…-jasně,nejsu můj tatka abych chtěla čaj za 20kč….ale skoro stovka???
    večer jsem zašla ze psama ještě k rybníčku a zpět,jenže mezitím zas liják,a Dafi je prostě divnej pes-v létě jí vadí vedro,no a když se ochladí,že teda hurá-nemusím řeešit délku/čas/vycházek/tempo-tak je Dafina otrávená-že má mokrý nohy a je jí od nich zima…..-prostě nejlepší je suchá zima-bez vlhka,což chápu….
    no nic…
    dnes teda ráno,že zajedem pro granule-takže ped sedmou vyvenčit psy,-Dafča projde trávníkem,mokrý čapy,tak zase-zimáááá-tak jsem na ní hodila v autě deku a šupky hupky na veterinu,tam jsme daly venčící okruh,než se otvře vetrina-tak okruh po dědině-obhlídka zahradní keramiky:-)
    pak zvážit Dafču-jen deset deka-ale prý teda po něčem,že nemá zhubnout moc….
    no jono,v létě moc nešly vycházky-že vedro,pak já choroba,tak ted se snad venku bude hýbat víc-jakože je rozdíl,když se na vycházce táhne jek šnek s kříženej s želvou,a je rozdíl když běhá….
    no,pak jsme s něma šly chvílu po sfaltce v lese-všude moc bláto….
    a pak Martin zastavil u mé práce,že koupí kuře a já že koupím máti kalendář CHŘIBŮ v knize,za rifle co mi dala,tak hezky kolem zverimexu-kde mě Dafča zatáhla poschodech,že strašný hlad,pak zase nervy-ona nervy-že zákazník-a pak se sápala po prodavačce s pamlskama-vocásek jak vrtula,tlapky obě furt nahoře a mávala,do toho skákala,vrhala se na ní jak na svou jedinou záchranu-nad hlavou animovaná bublina-jííídlo,mám hláád-dej mi jíst-prodavačka se hrozně smála-furt-ona je tak žravá,ona je tak žravá:D:D:Dauuu,auuuu,-no okousaný prsty-tak jsem se jí omlouvala,říkám at si přepočítá prsty,a šla jsem s ostudou ho knihy,tam jsem je nakopala ke stojanu s omalovánkama a říkám jim-sedtě na té prdeli a nehejbete se!!!!Anička nadšená jak jsou poslušní-no hrozně-Dafi žere prodavačce ruku…..:-)
    no dojely jsme dom,
    lehly si ven,že slunko,že se budou opalovat,áti 2krát pohladila Žeryka-ten nic,a pohladila ho podruhý-a vystartoval po ní….:-((((
    tak jsem ho seřvala,poslala do pr….doslova…
    máti to hned analyzovala-asi ho něco bolí,co mu chudákovi je….neím….
    nevím,nevím a nebaví mě to furt nad tím dumat,a omlouvat ho-to už lepší nebude……:-(((