Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Odetta

PetraK
    Hůř to snáší manžel, já jsem přeci jenom otužilejší, ale je to hodně o zvyku, zas to není taková hrůza. Teď je tu 18.1 a cítím se, jak kdyby bylo 22, je mi akorát (ráno bylo v obýváku necelých 17, to už jsem se na gauči přikryla dekou; pak si na mě lehnul ještě pes, to už mi bylo skoro horko :D). V koupelně je přímotop, takže zmrzlíci si tam můžou extra přitopit. Ale s těma cenama teď to na nějaký extra vyskakování nebude, to jsem v klidu. V nejhorším zatopíme dřívím v kamnech, ale to už by musely být fakt nějaké velké mrazy – loni jsme v nich netopili ani jednou. Ještě nás teda čeká vrácení velkoformátového koberce do obýváku, to je pak velký rozdíl, protože dlažba studí. Ale nechce se mi do toho, bude to šichta. 😬
    Uvidím, jak bude Gremlin spoko, kdyžtak mu pořídím ještě pyžamo, ale moc se mi nechce, jak ještě roste. Kritická zima mu očividně není, to by se (a mě) budil a cpal do postele (zažila jsem na návštěvě), ale tak pro můj pocit… Já budu klidnější, když kolem sebe bude mít teplo a pelíškový mantinel. Může si tam udělat kulometný hnízdo s peřinou, na které spí teď. 😀
    Jak rychlá bude Malta neumím odhadnout, teď se musí udělat projekt a vyběhat stavební povolení, tak uvidíme, jak dlouho to bude trvat, a jak rychle to bude aspoň částečně obyvatelné. Teď tam z elektriky funguje jedna zásuvka a voda teče (plus stříká okolo) z jednoho kohoutu ve sklepě, jinak nic. Záchod je jen suchý. Takže zatím se tam být nedá. Ale bude to skvělý, těším se!

Tady pršelo skoro celý den, pracně jsem si podle radaru vychytala ďourku, ještě mě zdrželi v práci… a ono se nad náma něco utvořilo ad hoc a pěkně se to na nás vylilo. 😂 Holinky snad zítra přijdou. Janaa mi doporučovala jedny vysoké, ty si možná dokoupím později, ale teď jsem si koupila kotníčkové Gateway Ascot. Je to stejná značka jako ty Janiny, ale jsou trochu jiné, asi to bude nižší řada. Uvidím, jak mi budou a jestli budu spokojená, ale jsou o polovinu levnější a hlavně jsou kotníčkové, což aktuálně ocením víc než boty pod kolena.