Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Čajdo
Vetbedka je taková spešl podložka z dutého vlákna, používá se hlavně na veterinách nebo při odchovu štěňat – její hlavní předností je, že odvede vlhko, takže když se Ti např. počůrá pes, neleží v mokrém.
Nás asi dovolená v dohledné době nečeká, maximálně Malta a Písky. 😂
Na vyhazování je nejlepší stěhování v šibeničním termínu, doporučuju. Nikdy jsem toho tolik nevyhodila. 😅
Doma sice jsem, ale ještě netopíme. Ale i když topíme (na plyn 🥴🫣), tak tady prostě táhne, je to starý, kamenný dům. V koupelně nebo na chodbě jsme se v zimě nad 16 stupňů nedostali, a to jsme loni topili určitě víc, než budeme letos. V ložnici už teda kvůli Gremlinovi přitápím aspoň na 19, ale zeď je studená, tak jsem koupila pelech, aby se o ni neopíral. V nejvyšším místě má ten pelíškovej okraj 34 cm, takže to bude super, bude hezky schovanej.
PetraK
My šli v 16:40 na hodinku, a tady byl apríl – prvních 15 minut relativně hezky, pršelo až za kopečkama a byla duha, ale pak byla větrná a dešťová smršť, neskutečný.
Já vím, jaký máš holinky, ale já potřebuju fakt pořádný. Mám celoživotně nějaký ortopedický trable a v botách tohohle typu prostě nevydržím. Tyhle fancy jsou pro lovce, jsou dělané na to, že v nich ujdeš xy km…