Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

To byla fčéra jízda přátelé, nadupanej den od rána až do božího večera. A hlavně dopadla mi dobře preventivka, tak jsem ráda. Večír jsme jeli nuceně do Prahé páč nám chyběly OSB desky a zelenej sádrokartáč a tak jsem uďála velkonákup. A vypadly mi žuby, když mi řekla paní pokladní tu cenu 😀 . Ale víte co je hlavní? Objednala jsem čoklidům vetbedky! Pro začátek teda ty obyčejný, eko varianta, páč tam je fšude ešče burdel – ale to je vám výborná věcička – fakt! Čokle se na to našáčkovali a děsně si lebeděj, jsem zvědavá hlavně, jak to bude, až přijdou totál mokrý, jak to funguje. Odetta říkala, že výborně, tak jsem zvědavá. tEĎ na to bude vyloženě počasí a jak jsme furt v tom provizoriu, chtěla jsem něco, co jim tohle období zpříjemní.

Maya
    mám na Tě dotaza – ty vyzkoušíš spoustu věcí – nezkoušelas tu magickou rohožku??? Mám dojem, že jo, viď? Bavily jsme se o ní dneska cestou ráno s Brtnikovou kolegyní, která s námi občas jezdí, tak jsem si vzpomněla, že bys mohla mít zkušenost??

Mirka D.
    Norinka je roztomiloučká . A já díky ní a Maye asi budu mít pro čoklidy venkovní pelíšky, páč na profizoo mají tudlencto:

https://profizoo.cz/eshop/profizoo-produkty/psi/pelechy/material/odolny/profizoo-odolny-polstar-4r-90-vzor-hneda-srdicka-spylon

tak konečně možná budu moci vyhodit ty hnusný matrace a budou tam mít něco lepčejšího??? Uvidím.

šikovná, že sis tu sukňodeku koupila, pokud člověk něco využije a je to funkční, tak nemusí mít rozhodně výčitky.

Fifi

Ruzice dostala opozdenej darek k narozkam

žiš nojoooooooooooo! Vona má Růženec narodeniny – tak milá Růženec – přeju ti krom zdravího taky hodně pjoumatik a starejch kopačáků. Tali je taky miluje, tak ti ten náš nemožu poslat.

Fifi – koukej se vyzdravit. Kolegyni to test taky nepotvrdil, ale to co popisovala to byl hustej koroňák. Je možný, že tuhle variantu to neumí rozpoznat.

Vitej z dovoleny. 🙂

díkec, po dovolený hnedle hoňky tak moc nestíhám. včera spát v půl dvanáctý, vstávat ve 4:45 – to je masakr.

černej čaj
    do tmy se mi vubec nechce vstabat 😀

jo, taky tak. Navíc, jak bylo to volno, tak člověk úplně nečekal, to vstávání do tmy , překvááápkooo . I když Brtnik mě na to upozorňoval, tak to takovej šok nebyl, ale stejně.