Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

takhle-ona došla o 5 hodin ozděj-ne na 5-to měla dojít-došla o čvrt na jednáct…
    jinak mi,když máme na 5-tak-tak já jím u práce-jídlo z domu-rohlík,chleba a u toho peču,vybaluju…do sedmi první jídlo,pak je přestávka,podle toho,jek se domluvíme-kolem půl dvanácté,jdeme po jednom….
    no,no mezisměna-tam jsou přestávky kolem půl druhé-mezisměna od devíti do půl šesté,no a odpoldní má přestávku kolem páté…
    s tím,že já si kupuju jídlo,a jím ještě večer u počítní kasy,nebo doplnění něčeho,po zavíračce
    nezapomenutelná historka je-jak jsem asi před rokem a něco,šla po zavíračce-v jedné ruce sváč z domu,v druhé roušku,kterou jsem si otáčela na prstě jak kabelkou na E55:-)-tak si tak v klidu jdu ze skladu,v jedné ruce roušku,v druhé sváču,plnou hubu jídla-a potkám oblastního vedoucího….
    co děláte MIRI?
    A JÁ-ABYCH ŘEKLA NĚCO JAKO-JDU VYBALOVAT PALETU DŽUSŮ-TAK JÁ-JÍM…EHMMM,EHMMto viděl,že..
    a on-co budete dělat až dojíte?
    já-jdu vybalovat džusy….
    a pak teda u palety-položená sváča-já hryz-vyhodit bednu do regáliu,hryz,vyhodit bednu do regálu….
    prostě,dělám,jím….
    ale ten obrázek-v jedné ruce rouška-točící se na prstě,v druhé ruce sváča,plná huba-kdybych aspon táhla paleták…a nadřízený přede mnou…
    pravda po zavíračce….ale i tak:-()