Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
mě ještě včera chytla migréna…jako krční páteř,pak zle….
ale večer jsem šla na 10minut ze psama,rychle zamést/vytřít-desetiminutovka…
pak vana….
ráno už dobrý….
včera byla dobrá ta odpolední vycházka ze psama-bolel mě ten krk,trochu hlava,říkám si pdu ze psama,než se rozjede hlava/rozprší,
Max s Betty chtěly jít taky,tak jsem je rychle vzala na vodítko-dvoumetrový přepínacý,co beru jen na jednoho psa,ale nechtělo se mě jít pro další,mít je na jejich flexinách,když jdu ze 4 psama je blbost…
tak máti říkám-jdu s něma na pár minut,tak je vezmu-no,došla jsem dědinou mezi pole ke křížku kousek,kde jsem svý psy pustila,psi rodičů šly na 5mtrovku na které vodím svou dvojku,
tam jsme si pohrály,poblbly,pak koosek k lípě,zase hraní,obíhačky mezi sedícíma psama,no a pak kouskem dědiny dom,Žeryk furt na volno,zbytek na vodítku,Žeryka jsem furt jistila povelama-tady su-jako,že má být zhruba u mě,a u nohy….
nakonec jsme byly venku jako když jdem hlavní vycházku,Žeryk krom prvních pár metrů na volno-ale jsou to tady nervy,bez těch chodníků-kvůli autům…..jezdí jak hovada…
dnes ráno trošku krápalo,ale já už vytáhla tu podzimní psí bundu-z hodně tlusté těžké šustákoviny,-není prošívaná,ale neprofukuje,a teplejší nežvětrovka-a vypadám v ní jak semafor-protože spodek má sice černj,ale vršek+kapuce fosforově růžový…
k tomu má Dafi růžový obojek,a mmají 5metrovýdvojkarabinový vodítko-fosforově růžový s tlapkama černýma-tak su sleděná ze psama:Dvidět na dálku,a nic mě nikdy nepřejede:D
no tak ráno hezky rychle ke křížku,pak od něj rychle dolů-aby Dafi mesela běžet:-),pak k rybníčju,od něj dědinou dom,k zátočině asfaltové směr zahrada-tam jsme cvičily-kroky,otočky,couvání,obíhání a hodněkrát stůj a k noze za pochodu-takže psi proběhlý,pocvičený-akorát,kdy se dostanu do lesa nevím….
Denny-teda chůdě seš s covidem…:-((((
já teploty vůbec….ale ono je to s něma asi lepší,než bez nich,jako,že se tělo snaží toho zbavit,což se říká i u viroz,a chřipek…
ty seš očkovaná,nebo ne?-teda nemusíš odpovídat,jestli nechceš
mě by furt zajímalo,jetli teda coby očkovaní máme menší průběh….
fajn,že se má kdo starat o zvířectvo:-)
Černjčaj-hele,u té holky-Martin mi říká-no ju to břicho mohlo bolet i ze stresu-když v Rousínově coby ve školící prodejně je jich hodně,a u vás málo….
no jasně,mohla to mít i ze srtesu…
ale to je furt cosi….-doprčic,byla vzítá k nám,tak snad si dopředu zjistím,jestli mám spoje nebo ne?a to je furt….
ty budeš v říjnu na sněžce?
a kdy?ti budu říkat Yetti-z chvílu s takovou:D
PetraK-ááá návrat ztracené dcery:-)))
no tak se budeš do ráce vrstvit-jako já…
což se dělá blbě v kanclu…..