Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Sem tu prdřatělja, ale uštvaná jak srna. A včera i totálně zmrzlá. V práci netopili -a topit se bude jen na 19 stupňů, takže to byl fakt masakr, ruce zmrzlý, to se vyloženě dobře psalo – říkala jsem si, že to by si čajda libovala. Zahřála jsem se až odpoledne, cestou domů. Dočíst vás asi nemám šanci, ale koukám, že

DENNYKY – CHUDERO KOVIDOVÁ!! Jak to, že tě to takhle sejmulo? doufám, že se z toho brzo otřepeš. Držím děsně palce.

A taky Kuskusový držím palce – koukala smutně na to, cos Kuskusi psala s těma ledvinama. A moc a moc držím palce, aby se to nějak usadilo.

ČAJDOOO?? SEŠ UŽ ÚPLNEJ MAGOR??

Na snesce je uz kolem 0, tak to bude v rijnu super dovcaaaa 😀

ty fakt půjdeš v říjnu bydlet na Sněžku někam vokolo?

Kimi
    koupila impregnační sprej na obuv a textil.
    jakej, jakej? máš vyzkoušeno? Já teda už te´d ven stejně jen v gumáčkách, ale něco na bundošky by se mi šiklo.

Mirčo užij si moc a moc a nejvíc dovču, ať tě Martin moc neštve a hlavně – neber telefény, vůbec, vůbec, rovnou to vypni. Potřebuješ si odpočinout.

Maya
    a dodneška má následky, fu
    já jsem dejchavičná jako svině. ale Kostelíčkovej kopeček vyjdu a teď jsem začla lítat po schodech tady v baráku. žáden vejtah, pěkně pěšky.

treba vymalovavat pastelkou umim i levou,
    tak to já neumím ani jednou rukou 😀 páč mě tejrali takovou tou klapkou a právě vymalováváním a stříháním. Díky tomu jsem neschopná cokoliv vymalovat a ustřihnout rovně, jak to nesnášim 😀

ale jsem taky trošku obouruč – a taky samo od sebe. Když si vzpomenu, záměrně to posiluju.