Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
tak víkend-kosa jak hrom,ráno jsem šla s psiskama hlavní vycházku k rybníčku,podél ohrad dozadu,ždibec cvičení a dědinou dom,k večeru,když nám borec přišel zapojovat přímotop tak jsem to ze psama pochodila mezi polama směr lípa
Dafi už je venku zima-leží v pelíšku venku,skrčený mokrý nohy a klepe kosu-a dom nejde-bych ju bacila husu jednu blbou:D
tak byla v sobotu dopo dovlečena násilně-v náruči chudera-je to 😀
dom…je na krátko,tak at se nenachladí,v neděli ráno jsem to s něma pochodila kpusek k lípě,kousek k hájence a sbírala jsem síly na odpo…
v práci ve dvou,krom kašlu a rýmy,kašel mě držel 2 hodky,pak nic,jsem se večer těšila jak si vezmu codein a kapky od bolesti…
no a dnes ranní z odpolední…
akže na 5 na ráno…já,kolegyně a zástupkyně a -od devíti nová!!!!!!!!!!!holka na mezisměnu,týden byla v Rousínově,na zaučení,
pak z ní vylezlo,že chce přestoupit tam-že ji k nám nejezdí bus:-/.:-()((((
jako to nepochopíš,se mě chtělo brečet…odpo z ní vylezlo,že ji boolí břicho…..
no očekávám tel,že mám jít za ní do práce…..
takže-nebrat mobil,říkat ne-vedoucí říkám-nevolej,nepiš,
kolegům říkám-neznáte mě-a nikdy jsme se neviděly….!!!!!!!!!!!!
ty mladý 20letý fagani nebudou dělat a nebudou…
po neděli má přijít další…
a pak v říjnu…..
tak se budem modlit!!!!!
odpo jsem vzala pisiska,i psy rodičů kousek ke křížku,zaházet kolečko oběma,pak kousek k lípě,
Dafi si dala obíhačky psů,pak trošku pohrát z kolečkem,a šupky hupky dědinou dom,stihly jsme to před deštěm,tak su veleráda
bolí mě krční páteř jak hrom….
už doma topíme….
co se týká vrstev-do práce,a z práce-triko s dlouhým,roláko svter,mikinu,větrovku,rifle….
v práci su nabalená jak kukuřica…:-)
Maya-co synovec s bratrem jak jim je???
říkla mi kamoška v sobotu,že u někoho ten kašel může být ještě měsíc…snad to nebude i u mě…
mám takový záchvaty,5 hodin nic a pak hodinu mazec….