Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Odetta

To se nám ale pěkně ochladilo… Těšila jsem se na babí léto, že po houbových žranicích vytáhneme ještě gril a dáme si pivo na sluníčku, a místo toho jsem si ráno na cvičák brala merino podvlíkačky, které jsem si loni prozřetelně koupila, stačilo mi přes to vzít lněné kalhoty a svetr, ostatní účastníci byli v bundách a čepicích, tak jsem si vzpomněla na Mirku. 😀 Venku 7 stupňů a silný vítr. Celý den střídavě prší, je lezavo. Doma máme 17 stupňů, včera jsem v ložnici na noc Gremlinovi trochu přitopila, a stejně mě dvakrát budil, že chce přikrýt, protože se odkopal. Tak jsem mu dneska objednala pelíšek s extra vysokým okrajem (teď má jen na vetbedce složenou peřinu), aby na něj netáhlo ze stran, a pro sebe musím objednat holiny, moje hromnice začaly propouštět vodu, a každé venčení mám mokré nožičky. Letos to přišlo nějak brzo, mám obavy, jaká bude zima… Krtinců je málo, vidím to bledě.

Snad jste měly pěkný víkend a nemrznete a marodi se uzdravují. Růžici posíláme blemcanec a gratulace. ❤️