Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

Fifi-tak snad nemáš to co měla já…
    se furt nemůžu zbavit rýmy…
    jako nesmrkám moc,ani ju nemám zaraženou,prostě jsou tam takový zbytky….
    taky trošku ještě kašlu,ale to jen ždibíček…
    blbý je,že mě furt všechno bolí-ale,to je asi tím,jak se nehejbu-necvičím
    nebolí mě to tak jak,když jsem byla marod-spíš ta ztuhlost-jak furt ležím/sedím…
    takže jsem šla ráno ze psama-že otestuju co vycházka-tak k lípě-do kopce-Dafi jsem táhla za sebou…,pak kousek podél velkýho pole směr Uhřice-tam Čjdo jak jsem byla s tebou a mužem a psama,pak zpět,neobcházely jsme to,po cestě zpět k lípě obíhačky stromů,pak kousek k hájence,do lesa,kousek lesem a od lípy dolů,
    psi se proběhly,Žeryk blbl ze 4metrovou větví….
    doma zalehly,já taky,přes den jsem sedoležela,Martin jel zaplatit složenky,uvřil,já dala vyprst pračku a odpo jsme šly na terasu,
    Martin předtím chvilku ze psama,pak zas házel Žerykovi,Dafi se mnou v dece na klíně….
    no a po šesté večer,kdy jsem byla chvilku doma,takže si pudu hrát s Dafčou
    napřed jsem zavřela Žeryka,pak jsem házela Dafině aport-činku-tak nosila,já furt pochodovala,házela,pak trubku papírovou od rohlíků-tu si kousala ale nosila,a pak jsem vytáhla plátěný kroužek do vody-je to měký,plátěný,trochu to píská,
    a děcka-holky-MY SI S DAFINOU STRÁÁÁÁŠNĚ DLOUHO OBĚ HRÁLY-JAKO OBĚ SPOLU-nebylo to takový to-zaházu hračku,at se vyběhá-nemá pohyb,toustne a Dafi teda nosí
    ale FAKT JSME SI OBĚ!!!!STRÁÁÁÁŠNĚ DLOUHO HRÁLY-PROSTĚ OBĚ-JSME FURT CHODILY PO DVOŘE,TAHALY JSME SE O HRAČKU,ONA FURT DRŽELA,NOSILA JU ZA MNOU,VRTĚLA OCÁSKEM,CPALA MI JI,A JÁ FURT CHODILA OD NÍ/K NÍ-KOLEM NÍ
    A FURT JSEM MLELA-FURT VE STRAŠNĚ SČASTNÉ INTONACI,PŘHNANĚ STRAŠNĚ ŠČASTNÉ-ALE JÁ BYLA MOC ŠČASTNÁ-TO NEBYLA PŘETVÁŘKA
    tak jsem furt mlela děsný koniny-něco jako-a co to jééé?no co to jéé?
    čííí to jééé?
    no o jééé mojéé?moje hračka,no to jsem si koupila jááá!!a nikomu to nedám!
    nééé,no já t to nepůčím,nééé,ne,nééé,no vůbec ti to nepůčím,nenene
    to stálo 35 koruun,no to je moje hračička,paničky,no já su hodná paničkaa,jééé já su tááák hodnááá
    drrrržž lumpíka,drrržžž,neouštěj—nenene,nikomu to nepučíme-že to je moje,že jo?a drrrž tooo,ty si šikulááá a drrrž-a furt tak,a furt jsem kolem ní chodila a v dřepu,a přetahovačka,a tahání hračky kolem ní a uhýbaní,a zas kolem ní,a pár kroků hodit a zas kousek od ní a hodit a pak se zase jak pesnahrbit a lézt k ní po čtyřech a v pokloně a zase furt blbnou s tím hlasem a těma řečma-a čím větší koniny jsem mlela-tím jsem se bavila víc já-a pak i ona…božííííí
    škoda,že to nikdo pro obveselení nenatočil….