Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

Fifi-k ručníku-a jo,tak to jo,já právě nezkoušela to vysoušení
    jinak žlababě černé všechno nejlepší k narozeninkám!!!!!
    pořádně velkou pneu a at tě zlobí ještě hoooodně dlouho:-)
    ehm-zlobení-myslím-roštárny:D:D:D
    jinak já už to u nás ani nekomentuju…
    bo jsem si týden nebrala prášky-abych té chemie v sobě neměla moc…
    takže…..
    takže se ve mě furt omílá-a jak to dopadne v říjnu?
    a jak na ortopedii?
    a jak na ortopedii?
    a jak pak u něj v práci?…..jsou jednodušší otázky…..
    takže mě dnes vytočila kamarádka knihovnice z dediny,která urputně trvala na tom,že musím mít na všcko názor,PROSTĚ SI O TOM MUSÍŠ NĚCO MYSLET,NE???XKRÁT
    A ŽE TO NECHÁPE-KDYŽ ŘEKNU-NEMUSÍM MÍ NÁZOR!
    šlo o budovu v dědině,kde je dole knihovna-jedna místnost,vedle nepoužívanýý byt,nahoře třídy-2,
    občas se tam nacvičují představení dětský+se konají volby,
    tak jsem jí říkala,že je mi fuk co bude z budovou,že mě zajimá,co bude z knihovnou,ale co bude ze zbytkem????
    je mi to fuk,asi su sobec,ale mě je fuk i ta dědina,neúčastním se akcí jako ostatky…dětský den,čarodky-protože většina-vše je zaměřena na děti,který nemám….tak co tam…
    z lidma na zastávce se normálně bavím,s jednou paní si i tykáme,
    ale krom zastávky,knihovny se s nima nijak nevídám,polovina mě nepozdraví-myslím chlapy a a to i ty co zdravím já-čučí,neodpoví….jako sorry,táhne mě na padesát-když to teda hodně přeženu-jako,že 20 mě není,a nebudu tady furt zdravit první -s tím,že ty lidi ani neodpoví..
    jo su tady 13letý přistěhovalec,který se nezučastnuje života v dědině-ale takových je nás víc-a není to protože bych proti těm lidem něco měla,vůbec,ale prostě-pár akcí jsem se zůčastnila-a jsou to akce pro rodiče/babičky,tety,dědečky….prostě dětský akce hlavně….
    Milka je tůůůů-toto mám radost teda!!!
    chudák Myšátko tedasnad to bude po lécích lepší!!!
    a děláš mi chtě-MNAM
    mám furt na něco chut–bych furt jedla,su celá Dafina:D
    Kimi-k té fotce-Goliášek je docela teda velkj-jako já ho furt měla za pidi psa:-)
    jinak teda ty zdravotní trable….děs…už at se v tobě nic nikde nikam nehýbe a můžete užívat s Gliáškem vycházek i cvičáku:-)