Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Milena z Prahy

Ahóóój, zdravím všechny,
    a posílám několik zpráv od nás.

Myšice už má druhý antibiotika, zánět v nose ustupuje pomalu 🙁

Houby tady v okolí bohužel nerostou, ale ořešáků jsem objevila dost. A včera jsem zkusmo zapátrala, jestli už z nich padají zralý ořechy, a vono jo! Tak posílám pro ilustraci fotku dnešního úlovku. Je celej z jednoho stromu u zdi, která odděluje Jižní spojku od obydlenýho území :-P, od nás asi 500 metrů vzdušnou čarou.

Dneska jsem měla k obědu něco, co si dělám, jenom když jsem sama doma, protože Robertovi to nechutná. Mně moc, a navíc je to jednoduchý a levný. Nakrájím na plátky pár brambor a malou kedlubnu, uvařím, nahrubo rozšťouchám, osolím, opepřím čerstvě mletým pepřem, promíchám se lžičkou másla a posypu balkánským sýrem (nebo bryndzou nebo nivou). Bez toho sýra a pepře jsem to dělávala Davidovi, když byl malinkej, jeho to ovšem moc nenadchlo. Foto přikládám.

Čajdo,
    u Lázní Bohdaneč jsme se v srpnu na chvíli taky vyskytovali, když jsme jeli na víkend na Moravu. A z tamních písáků (rybníků) jsme byli úplně nadšený. Koupali jsme se v Hrádku a tak teplou a čistou vodu jsem ještě nezažila 🙂

Attachments: