Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fifi

Brypodvecir vespolek,
    od rana chcije a chcije (parada, je to potreba), cokle jsem doslova nasilim vykopavala aspon na zahradu se vyvencit. I pres dest se musim pochvalit, ze jsem nezahalela – z vic jak 13 kg zeleniny vytvoreno 35 pytliku do poblifky (rozhodne nemaji 350 g jako ty v kramu), do jara je vystarano! 🙂 Akorat jsem totaltuhos, bylo to akesi narocne na ruce, zada…

Petrs, co nozky, uz zahojeno a na vikend zase nebudes hodna? 🙂

Dennyky
    Jezuskote, Aidicka velevelka, to byla este u tebe? Na vystavu drzim palce, z ni bude interzampijon za chvili, ne? Teda ten hribanec i kotrcinec je, tyyjo! Ja se snad dostanu na houby v patek a prestanu tu vsem houbosberkam (ze, pani Sindibadkova) zavidet.

Kimi
    Jee, vam to obema tuze slusi, to je skvely! Gratuluju, at se Goliaskovi dari na stary kolinka skvele dal a ty uz si, doufam, taky bez zluco-ledvin problemu z nejhorsiho, kdyz si takhle vyrazite. 🙂

Mirko
    Nezapomen, ze po kastraci se typ srsti taky zmeni, nemusi jit uz vubec dobre trimovat. To se mi stalo u Agatky, srst ji zjemnila, kudrnatela, „nedozravala“, trimovani by pro ni bylo za trest. Takze jen radne prohrabat hrabickama, zkusit, co pusti trim nozem a zbytek jistil strojek.

Maya
    Drzim palce, at kurvasrace nechytnete. Prubehy jsou mozna mirnejsi, ale ty dlohodoby mozny nasledky fakt nechces. Cimzpadem preju vsem dolecenym nebo soucasne nemocnym, at se jim vyhnou. Ja o 4. davce dumam, kdyz uz je ted upravena, ale zatim se nikam nechystam.

Cajdo
    Tak co, mas verejne vyprano? 🙂 Ani nevim, jestli tu neco takovyho ve meste funguje, mam to spojeny dycky s US filmama. 🙂