Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Černejčaj-se stavím,předvedu ti takovou čistku-že ani dům nrnajdeš:D:D:D
já před 2 týdny vyprovodila i několik knížek-na poliklinku do knihovny pro pacienty,
jinak,když máš málo místa,tak to jinak nejde…
včera jsem dočesala dotrimovala Dafinu-jako ještě by to htělo aby to pustilo všude tak 2 týdny-si píšu vždycky-jak dlouho kterýho psa trimuju/stříhám-a jak to poušělo,a jí to víc pouští po 3 měsících,což úplně nebylo…
takže zadek má naprosto dohola-holá kůže-tam to měla nejdelěí-záda nakrátko-hodně nakrátko-tam to rostlo od poslední úpryvy nejkratšej-boky, zkrácený protimovany,plece protrimovaný-něco pustilo na holou kůžu-něco drželo…,přitom dlouhý,hustý chlupy,no tak jsem jí šmikla ouška,hlavičku,nprsenku nakrátko,zbytek s nástavcem,at to má zhruba stejný a nemá střih-hunatý krk,krátký záda-a holý zadek-ten má teda stejně….
+šmikaný ocásek-ten vypadá jak pichlý zahlý páratko….,
no a do jara už občas zkrátím hlavičku,náprsenku,a budu česat…
fakt by mě zabilo mít víc psů co se trimují-nechápu jak to dělají majitelé chovek….
i když časem to berou strojkem,ale i tak,
třeba chovatelka Killyny-z Devonu-má kníračů 8-dělá s něma výstavy,zkoušky,takže úprava srsti+předvýstavní,a když jsem jí v neděli volala,že mi Dafina pouští srst po kouskách-pár centáků dohola,a kousek dál to drží jak hrom,a najednou to zase jde dohola,že to nepouští stejně-tak,že mám počkat až to dozraje,bude pouštět všude,což by bylo tak 2 týdny,a to by zase už něco bylo krátký/něco dlouhý,když jsem jí debil oškubala v sobotu ten zaddek,a že sedmiletý zvířata trimuje,stříhá starší…
tak má o hodně víc praxe-to je jasný…ale i tak…
no nic,tak Dafča má po úpravě-a je to sestetický zážitek:-)
jinak tu dnes prší…dopo,
a já se málem udusila/utopila u snídaně-kdy v puse rohlí+kafe-a ted se mi chtělo pšiknout +zakašlat….boží kombinace….
no vysmrkaná su na sto let předem….
Maya-tak to je mazec,že to může i chytit pes:-(
jinak já su ráda,že jsem to chytila až po těch 2 a půl letech,
kdybych to při své psycho povaze dostala ze začátku,kdy v tv byly záběr na lidi v nemocnicích, záběry z Itálie a tak…
tak při své povaze bych umřela hrůzou-mít to tenkrát,když to začínalo…brrrrr
jinak-tatka už se hlásí na 4 očkování
my jsme všicni 3 krát,
a na 4 se mi moc nechce,po tom třetím mi bylo 3 dny dost mizerně….
jdete někdo na 4 očkování?
snad bude Mayo-brácha i synovec brzo v pohodě…
si tak říkám,kolik lidí s tím chodí do práce a myslí si,že nachlazení obyč…
mě třeba to,že to mám ,mě to vůůůůbec nenapadlo-protože příznaky jak zánět nosohltanu,a po dvou dnech semi zpustila rýma/kašel-tak jsem si říkala,jo dobrý,za chvilku jdu do práce,akorát návaly tepla divný+kašel delší,ale jinak vše stejný jak u nosohltanu…
+ty 2 dny brutální bolest svalů,kostí,úplnš hodně moc,ale to já mívám u viroz,