Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Petrs01

Petrs

Asfalt nakonec nebyl tak zlý. Mám teda dobré botičky, střídala jsem dvoje a snažila jsem se trefit aby ty měkčí šlapaly asfalt. Jinak naprostá většina trasy je rovina – vylezeš Blaník a další kopec je až Říp (a ten je najednou velikej!). Ale pěkně se to mění, ubíhalo to hezky. Doporučuji to projít, třeba i na týden, na pohodu.

Ponožky všechny nošené a vyprané, ostatně ono mi to dělalo i dřív na trecích, jenže když trek uběhnu za den, tak to sice zčervená a svědí, ale tím to taky končí. Večer umýt, ráno jsem ojela kamencem (desinfekční šutr, používám na podpaží a funguje skvěle), párkrát jsem i stříkala desinfekci do bot, zkoušela jsem mazat i nemazat, zobala antihistaminika… Nevím jestli něco z toho pomohlo nebo by to bylo stejný.
    Počasí vyšlo vlastně suprově. Mělo víc pršet, nepršelo skoro vůbec. Trochu mě to ugrilovalo, ale přežila jsem ve zdraví s kloboučkem na hlavě. Na dlouhé nestíněné cesty slunce většinou milosrdně zalezlo za mrak. Spala jsem v autě, Peťan dělal doprovoda – naštěstí, protože jinak bych neměla šanci posbírat všechna poutní razítka a ulovit mapy. Taky by mi bylo líto plácat nošenou vodu na mytí a určitě bych netáhla dvoje boty. Je to rozhodně komfortnější, ani ne tak v tom spaní, ale že nemusím řešit právě vodu, jídlo.