Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
tak v sobotu večer už jsem neviděla roupama coby-tak jsem otrimovala Dafině stehna,zadek-ten jí sjel naprosto dohola,a kousek boků,zbytek nešel,takže vypadá jak mega kretén-krk-boky-plce-hustá hunatá delší srst-zbytek krátká+naprosto holej zadek na kůžu…..děs,běs,ale ten zadek měla nejvíc přerostlej a hunatej,tak to tak pustilo…
vččera ráno byly na delší vycházce s Martinem-lípa-hájenka,+chvilku odpo+na dvoře
v sobotu byly chvilku ráno,kousek,
Fifi-tak psům to nevadí-štve to mě-mám prostě vycházkový absták….
i když-včera se už i DAFI NUDILA-protože,já přece jen si s něma ny vycházkách cvičím/hraju-to Martin nedělá+si s ní nehraje-jako vůbec,prý to umím jen já…
a jelikož mi není dobře od minulé neděle,tak se s ní už dlouho nic nedělalo-teda ve čtvrtek,jsem jí házela kramlíky na terase,
no,tak mi odpo k počítači donesla Martinovu fusku-jakože nudáááááááááááá
tak mě podávala nosila-propisku,knížečku,plyšáčka-přívěsek,obíhala nohu stolu od PC,obíhala židli,hledala plyšáčka,schovanýho v druhé místnosti,dělala kroky,otočky,couvání,obáhání,packy,sedni/lehni…
a pak mi 2krát po sobě DONESLA KOVOVÝ DEODORANT REXONU!!!!!
borka je:-)
no ted je Martin ze psama venku-tak to taky vypadá na delší vycházku,
jinak já normoš funguju-vysávám,peru,umývám koupelku,jinak by mi z ležení jeblo…
krom vykašlývání mi už nic není
a když si vzpomenu jak mě před pár lety 3 měsíce trápil mega kašel-6týdnů hodně-v noci,ve vaně,a zbytek furt přes den,já vystřídala kapek,sirupů,pastilek,a 3 měsíce kašel,a na neschopenku to nebylo….
bylo to před covidem,a Mudr mě viděla…
tak tohle je pohoda,pohodička
jinak test jsem si dělala včera v noci a negativní-ale Mána říkala,že to není směroplatný:D:D:D:D-Kulový blesk:-)
jinak Troldíček bobeček malej je už v pohodě?chudák malej pruhatej….
jo chytala jsem včera myš-já…
protože psi i kočka se na to vyprdly-děsná historka….mám trauma,že jsem ju asi zabila…
Černejčaj-lákáš fotkama lákáš….
no,jo ty volno o víkendu-já o víkendu mákolkdy volno…..to je prekérka…
gratuluju k
váhovýmu úbytku Ferinky!!!!
Denyky-vfecičko nejlepší ke včerejšímu svátečku!!!!!-hodně krásných foteček,
vycházek,hodný zvířatka přeju!
a hodně zdravííííííííííííííí!!!
taky vše nejlepším Maruškám-ehm-v duchu důmám,je-li tu nějaká?
takže Maruškám vše nejlepší-hodně zdraví,krásných dní,lásky,štěstí a přátel!!!!