Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
MirkaD
a podle testu te uschopni?
asi zasah z hury ze sme se v to utery nestretly
mam taky navaly horka a zimnice a vcera nabeh na migrenu ale jeste tu mam ty dryaky z vyhrezle plotynky abych prezila v praci tak to mi vcera zabralo a dneska uz dobry, ja bohuzel vim, ze covid to neni a za tyden mi taky bude dobre :D:D
tak se hlavne vylez! a se psama se nestresuj, bud rada ze neresis venceni v panelaku s neschopenkou a navic je super, ze ti v praci proste vysly vstric, kdyz si potrebovala.
Fifi
ja to myslela tak, ze nikdy pres leto, ze vzdy na zacatku podzimu a jara, to se jich par chytilo a zas zbytek roku dobry ale letos to je proste hruza:(
doufam, ze si neco ulovila a na kolinko jeste musis byt opatrna. s jozevcici to snad zabere… tak pokud nechci mit vycitky mam mit dovolenou s ni a ne ji prekrmovat…
ja budu vecer vazit ferinku, jestli neni nejaka zmena
odetta
my jsme driv kocku meli, po 3 letech ji asi srazilo auto a druha po roce a pul zmizela, takze se ji asi taky neco stalo a dalsi sme uz nechteli s touhle zivotnosti, navic co si budem povidat, me nevadi se o kocku starat ale v baraku ji proste nechci a jen ji toleruju kdyz se pusti na 10 minut z verandy/dvora/venku do kuchyne trochu pomazlit muzem… protoze moje reakce na kocky je dost slusna, no… staci tri chlupy na tricku hodinu po hlazeni kocky a svedi me jazyk…